Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ALF]Paputowóz - 2.4 V6 quattro + LPG -- SPRZEDAM--

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Paput jak masz jeszcze srodkowy to go wywal i wtedy bedzie napewno kosa:banan:

Ja w mojej 2.4 tak zrobilem + koncowy OMP

mam jeszcze tego klocka, jakimś filmikiem dysponujesz jak to chodzi bez środkowego?

Niestety nie mam :doh:

Ale wywala bedziesz mega mega zadowolony :wink:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

dekory w stickerbombie odeszły w niepamięć

teraz jest pijjjjjaano:decayed: troche wypalcowane ale jutro będą lśniły na aucie

jeszcze tylko emblemacik quattro i git

dekory_piano.jpg

Opublikowano

Podoba mi sie ten kolor. folia, malowane?

Opublikowano
  • Autor
Podoba mi sie ten kolor. folia, malowane?

folia 3m 1080 scotchprint gloss black

Opublikowano

Pięknie wyszły te dekory :slina: Ja chciałem kupować drugie od dropsona, ale widzę, że nie ma sensu - wystarczy jak swoje drewno ładnie okleję. Jaki wymiary musi mieć folia, żeby starczyło na wszystkie dekory?

Opublikowano

teraz jest pijjjjjaano:decayed: troche wypalcowane ale jutro będą lśniły na aucie

http://s7.postimage.org/3pnsg7th3/dekory_piano.jpg

faaajnie wygląda :thumbup1: też właśnie zastanawiam się na swoimi dekorami, czy black pjano albo jakiś ciemny carbon :decayed: wrzuć jakieś foty jak już będą w aucie :wink:

Opublikowano
  • Autor
Pięknie wyszły te dekory :slina: Ja chciałem kupować drugie od dropsona, ale widzę, że nie ma sensu - wystarczy jak swoje drewno ładnie okleję. Jaki wymiary musi mieć folia, żeby starczyło na wszystkie dekory?

ja wziąłem arkusz 30x152cm i jeszcze kawałek został

warto sobie wziąć kogoś do pomocy, jak się to będzie robiło pierwszy raz:decayed:

---------- Post dopisany at 09:29 ---------- Poprzedni post napisany at 09:29 ----------

faaajnie wygląda :thumbup1: też właśnie zastanawiam się na swoimi dekorami, czy black pjano albo jakiś ciemny carbon :decayed: wrzuć jakieś foty jak już będą w aucie :wink:

dzięki też myślałem o ciemnym carbonie ale jak popatrzyłem na projekty to jednak padło na black:decayed:

---------- Post dopisany at 09:30 ---------- Poprzedni post napisany at 09:29 ----------

świetnie wyszło - jak lakier :decayed:

zakładaj na auto ! :wink:

no prawie lakier:wink:

Opublikowano

ja wziąłem arkusz 30x152cm i jeszcze kawałek został

warto sobie wziąć kogoś do pomocy, jak się to będzie robiło pierwszy raz:decayed:

---------- Post dopisany at 09:29 ---------- Poprzedni post napisany at 09:29 ----------

dzięki też myślałem o ciemnym carbonie ale jak popatrzyłem na projekty to jednak padło na black:decayed:

---------- Post dopisany at 09:30 ---------- Poprzedni post napisany at 09:29 ----------

świetnie wyszło - jak lakier :decayed:

zakładaj na auto ! :wink:

no prawie lakier:wink:

Fajnie, rzuć linkiem do sprzedawcy :wink:

Opublikowano

Profi robota :thumbup1: widziałem na własne oczy, może i u mnie byś okleił :grin:

Opublikowano

super wyszło podaj tylko link od gościa gdzie kupiłeś chciałem malować ale jeśli cenna mniejsza to skuszę się okleić

Opublikowano
  • Autor
Profi robota :thumbup1: widziałem na własne oczy, może i u mnie byś okleił :grin:

:grin: jako że razem to kleiliśmy to wiadomo że profi:decayed:

---------- Post dopisany at 20:01 ---------- Poprzedni post napisany at 19:58 ----------

super wyszło podaj tylko link od gościa gdzie kupiłeś chciałem malować ale jeśli cenna mniejsza to skuszę się okleić

pucek Mati23 łapcie - FOLIA CZARNY POŁYSK 3M 1080 ZMIANA KOLORU szer 152 (2916304026) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

teraz całe forum będzie oklejać :grin:

Opublikowano

Dzięki za linka, na pewno się przyda :drunk:

Opublikowano

a no wiesz jak idzie dobry przykład to czemu nie :naughty::polew:

a i jeszcze pytanko jaki wymiar kupić żeby na spokojnie starczyło ?

Opublikowano

Kilka postow wstecz o to samo pytalem - 152x30 i jeszcze zostaje.

Opublikowano
  • Autor
Kilka postow wstecz o to samo pytalem - 152x30 i jeszcze zostaje.

:thumbup1:

dekory już na aucie, ale czekam jeszcze na emblemat quattro, mam nadzieję że kolega Jawor juz wysłał:whistling::decayed:

Opublikowano

Pokaż fotki, nie mogę się doczekać efektu na samochodzie :naughty:

Opublikowano
  • Autor
Pokaż fotki, nie mogę się doczekać efektu na samochodzie :naughty:

nie robiłem, pstryknę coś jak dojdzie znaczek może

---------- Post dopisany 17-01-2013 at 16:43 ---------- Poprzedni post napisany 12-01-2013 at 16:47 ----------

wpadł grill s4:naughty:

image.jpg

image.jpg

Opublikowano

dzieje się widzę :wink: spoko grillik, sam z chęcią przygarnałbym taki do siebie :decayed:

Opublikowano
  • Autor
dzieje się widzę :wink: spoko grillik, sam z chęcią przygarnałbym taki do siebie :decayed:

no jeszcze musze na wiosenne mgły wyrezać yellow hallo:decayed: i zastanawiam się nad tą folią i wyrezaniem jak u Cibie lamp ala USA - tylko szablon by się zdał:naughty::wink: