terrorbps Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 o i znalazl nam sie tu polonista,dzieciaku smigaj sie bolidem powozic a nie poprawiasz tu wszystkich, paput a zimowki juz masz
paput Opublikowano 30 Października 2011 Autor Opublikowano 30 Października 2011 Ortografia się kłania lub trzeba iść do poradni psychologicznej sprawdzić czy nie ma się dysortografii. Chyba dysleksji Dysgrafia "częściowa lub całkowita utrata umiejętności pisania" tak dla ścisłości Paput jak śnieg spadnie to sie podkręci Ale umiesz czytać napisałem dysortografii, a nie dysgrafia jak Ty to przeczytałeś. Za dużo się siedzi przed komputerem na forum lub trzeba sobie sprawić okulary. spokój na froncie ma być, nie kłócić mi się o pierdoły o i znalazl nam sie tu polonista,dzieciaku smigaj sie bolidem powozic a nie poprawiasz tu wszystkich, paput a zimowki juz masz zimóweczki w tamtym tygodniu odmalowałem tylko że to stal aluski sprzedałem te które miałęm na zime ale to było marne 15"
majuDJ Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Jakieś łopaty ori 16nastki byłyby w sam raz na zimówki żeby było ciekawej można by było im strzelić jakiś kolorek
terrorbps Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 mnie tez to czeka,i gwint w gore
paput Opublikowano 30 Października 2011 Autor Opublikowano 30 Października 2011 Jakieś łopaty ori 16nastki byłyby w sam raz na zimówki żeby było ciekawej można by było im strzelić jakiś kolorek 16tki trochę małe na kolor ale oże by dały rade mnie tez to czeka,i gwint w gore no gwintu nie chce mi się kręcic, najwyżej będziemy robić za pługi
terrorbps Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Jakieś łopaty ori 16nastki byłyby w sam raz na zimówki żeby było ciekawej można by było im strzelić jakiś kolorek 16tki trochę małe na kolor ale oże by dały rade mnie tez to czeka,i gwint w gore no gwintu nie chce mi się kręcic, najwyżej będziemy robić za pługi no to ja juz widze wyjazd z garazu jak nawali pol metra sniegu ,jak wsadzilem gwint to musialem prog w garazu rozwalic bo wjechalem tylko polowa auta,ciekawa zima tego roku sie zapowiada,moze zrobimy zawody,kto pierwszy zgubi zderzak
plastuch Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Ortografia się kłania lub trzeba iść do poradni psychologicznej sprawdzić czy nie ma się dysortografii. Chyba dysleksji Dysgrafia "częściowa lub całkowita utrata umiejętności pisania" tak dla ścisłości Paput jak śnieg spadnie to sie podkręci Ale umiesz czytać napisałem dysortografii, a nie dysgrafia jak Ty to przeczytałeś. Za dużo się siedzi przed komputerem na forum lub trzeba sobie sprawić okulary. Chłopcze nie wem jak Ty, ale ja większość czasu spędzam w garażu bo lubię sobie coś podłubać. Na forum zaglądam dla przyjemności wieczorami i w niedziele. Nie docinam kolegom o jakieś literówki w przeciwieństwie do Ciebie. I skoro zjadłeś słownik języka polskiego to może lepszym hobby dla Ciebie było by pisanie wierszy niż wynajdywanie ą ę ć ó Pozdr. A i co takiego wniosłeś ciekawego do tematu oprucz tego że sie dopie.... o ortografię?? Jakieś łopaty ori 16nastki byłyby w sam raz na zimówki żeby było ciekawej można by było im strzelić jakiś kolorek 16tki trochę małe na kolor ale oże by dały rade mnie tez to czeka,i gwint w gore no gwintu nie chce mi się kręcic, najwyżej będziemy robić za pługi no to ja juz widze wyjazd z garazu jak nawali pol metra sniegu ,jak wsadzilem gwint to musialem prog w garazu rozwalic bo wjechalem tylko polowa auta,ciekawa zima tego roku sie zapowiada,moze zrobimy zawody,kto pierwszy zgubi zderzak Jak zdeź odpadnie to można przykljc go pianką poliuretanową
terrorbps Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Ortografia się kłania lub trzeba iść do poradni psychologicznej sprawdzić czy nie ma się dysortografii. Chyba dysleksji Dysgrafia "częściowa lub całkowita utrata umiejętności pisania" tak dla ścisłości Paput jak śnieg spadnie to sie podkręci Ale umiesz czytać napisałem dysortografii, a nie dysgrafia jak Ty to przeczytałeś. Za dużo się siedzi przed komputerem na forum lub trzeba sobie sprawić okulary. Chłopcze nie wem jak Ty, ale ja większość czasu spędzam w garażu bo lubię sobie coś podłubać. Na forum zaglądam dla przyjemności wieczorami i w niedziele. Nie docinam kolegom o jakieś literówki w przeciwieństwie do Ciebie. I skoro zjadłeś słownik języka polskiego to może lepszym hobby dla Ciebie było by pisanie wierszy niż wynajdywanie ą ę ć ó Pozdr. A i co takiego wniosłeś ciekawego do tematu oprucz tego że sie dopie.... o ortografię?? Jakieś łopaty ori 16nastki byłyby w sam raz na zimówki żeby było ciekawej można by było im strzelić jakiś kolorek 16tki trochę małe na kolor ale oże by dały rade mnie tez to czeka,i gwint w gore no gwintu nie chce mi się kręcic, najwyżej będziemy robić za pługi no to ja juz widze wyjazd z garazu jak nawali pol metra sniegu ,jak wsadzilem gwint to musialem prog w garazu rozwalic bo wjechalem tylko polowa auta,ciekawa zima tego roku sie zapowiada,moze zrobimy zawody,kto pierwszy zgubi zderzak Jak zdeź odpadnie to można przykljc go pianką poliuretanową popieram,calego posta,
paput Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Opublikowano 17 Listopada 2011 dzisiaj zapodałem setup zimowy, 15" stal + zabezpieczony gwint=> smar+strecz+trytytki=+izolacja do rur nareszcie jeżdże jak człowiek tylko kuźwa do niczego ta stal nie pasi i jeszcze jedno, na gwincie TA Technikxa da się pójść w góre ta samo jak miałem na początku swoją koziczkę, nie sądziełem że aż taki zakres regulacji jest
plastuch Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 I jak Papucie twardo jest przy większym prześwicie ?? Też chciał bym sobie podnieść troche auto ale nie mam klucza
paput Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Opublikowano 17 Listopada 2011 I jak Papucie twardo jest przy większym prześwicie ?? Też chciał bym sobie podnieść troche auto ale nie mam klucza wyślę CI pocztą ni hu hu nie jest twardo, może to zasługa balonowych 15". ale kurcze jak się teraz przyjemnie jeździ w koleinach
plastuch Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 Jak sE nie załatwie na miejscu to zamówie z Alle. albo się bede komunikował
paput Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Opublikowano 18 Listopada 2011 Jak sE nie załatwie na miejscu to zamówie z Alle. albo się bede komunikował [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 10:31_________________________________________________śpiesz się spiesz, bo zima zaraz przyjdzie i zawiśniesz na pierwszym lepszym garbie
pastaldo Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Jak sE nie załatwie na miejscu to zamówie z Alle. albo się bede komunikował [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 10:31_________________________________________________śpiesz się spiesz, bo zima zaraz przyjdzie i zawiśniesz na pierwszym lepszym garbie i w takiej sytuacji się śmieje że nie musze grzebać przy zawieszeniu jak nadchodzi zima
paput Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Opublikowano 18 Listopada 2011 Jak sE nie załatwie na miejscu to zamówie z Alle. albo się bede komunikował [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 10:31_________________________________________________śpiesz się spiesz, bo zima zaraz przyjdzie i zawiśniesz na pierwszym lepszym garbie i w takiej sytuacji się śmieje że nie musze grzebać przy zawieszeniu jak nadchodzi zima a w lecie płaczesz
Armi Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Pastaldo, nawet nie wiesz jaka frajdą może być kręcenie kluczem
pastaldo Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Jak sE nie załatwie na miejscu to zamówie z Alle. albo się bede komunikował [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 10:31_________________________________________________śpiesz się spiesz, bo zima zaraz przyjdzie i zawiśniesz na pierwszym lepszym garbie i w takiej sytuacji się śmieje że nie musze grzebać przy zawieszeniu jak nadchodzi zima a w lecie płaczesz nie płacze jeżdzę sobie wygodnie na tapczanie Pastaldo, nawet nie wiesz jaka frajdą może być kręcenie kluczem nie wątpię ale nie koniecznie musi byc klucz od gwintu
plastuch Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Jak sE nie załatwie na miejscu to zamówie z Alle. albo się bede komunikował [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 10:31_________________________________________________śpiesz się spiesz, bo zima zaraz przyjdzie i zawiśniesz na pierwszym lepszym garbie i w takiej sytuacji się śmieje że nie musze grzebać przy zawieszeniu jak nadchodzi zima A ja tam w takiej sytuacji zawsze sie ciesze że sE cos pogrzebe przy zawieszeniu Przy okazji sprawdze wachacze klocki
slepy Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Jak sE nie załatwie na miejscu to zamówie z Alle. albo się bede komunikował [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 10:31_________________________________________________śpiesz się spiesz, bo zima zaraz przyjdzie i zawiśniesz na pierwszym lepszym garbie i w takiej sytuacji się śmieje że nie musze grzebać przy zawieszeniu jak nadchodzi zima A ja tam w takiej sytuacji zawsze sie ciesze że sE cos pogrzebe przy zawieszeniu Przy okazji sprawdze wahacze klocki nawet mi nie mówcie jak było +15C to sie czaiłem z wymianą zawiasu, a teraz trzeba w okolicach 0C przerzucać
paput Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Opublikowano 18 Listopada 2011 Jak sE nie załatwie na miejscu to zamówie z Alle. albo się bede komunikował [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 10:31_________________________________________________śpiesz się spiesz, bo zima zaraz przyjdzie i zawiśniesz na pierwszym lepszym garbie i w takiej sytuacji się śmieje że nie musze grzebać przy zawieszeniu jak nadchodzi zima A ja tam w takiej sytuacji zawsze sie ciesze że sE cos pogrzebe przy zawieszeniu Przy okazji sprawdze wahacze klocki nawet mi nie mówcie jak było +15C to sie czaiłem z wymianą zawiasu, a teraz trzeba w okolicach 0C przerzucać wczoraj było u mnie -1 i kręciłęm na dworze
Rekomendowane odpowiedzi