mazior Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 W LPU jest gdzie seszyn robić, nice photo w Kazimierzu można pyknąć...
paput Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2013 v8:whistling: +1 jeszcze w ośce albo w pseudo quattro na haldexie ;p nie bedzie zadnej a3 foch! v8:whistling: poki co bedę latał, jak wpadnie grosza to się wystawi W LPU jest gdzie seszyn robić, nice photo w Kazimierzu można pyknąć... e tam, nie ma już, wszystko obfocone:decayed:
Kowi87 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 W LPU jest gdzie seszyn robić, nice photo w Kazimierzu można pyknąć... paput lubi w lesie tylko:polew:
paput Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2013 W LPU jest gdzie seszyn robić, nice photo w Kazimierzu można pyknąć... paput lubi w lesie tylko:polew: coś w tym jest, lubie na łonie:grin:
Gumak Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Sporo pracy włożone widzę, ale bylo warto Gratki fajnego autka
paput Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2013 Sporo pracy włożone widzę, ale bylo warto Gratki fajnego autka dzięki:hi: trochę dłubania było, szykuje mi sie kolejne dłubanie bo wylał jeden amor od gwintu z tyłu
paput Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ładna sztuka:) dzieki no i tak jak pisałem wylał gwint. amor TA Tech z jednej strony z tyłu po 20 tys km:facepalm: bujało jak na łodzi teraz włożyłem na tył springi Weiteca -40 i amory Monroe E2037 dziękówka dla Beja i Adzio
Kowi87 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 no to niewiele wiecej jak supersport, z tym że moje nie zdązyły wylać tak wiec mozna podsumowac, jak sprzedajesz auto i masz walniete konkretne sporotwe amory i niechcesz doprowadzać do serii to kupujesz gniot niskobudżetowy, skręcasz i sprzedajesz:grin:
paput Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2014 no to niewiele wiecej jak supersport, z tym że moje nie zdązyły wylać tak wiec mozna podsumowac, jak sprzedajesz auto i masz walniete konkretne sporotwe amory i niechcesz doprowadzać do serii to kupujesz gniot niskobudżetowy, skręcasz i sprzedajesz:grin: czemu gniot? komplet nowego weiteca kosztuje tyle samo co Eibach, ten model Monroe kosztuje po 400 zł za sztukę więc to dużo lepsze zestawienie niz gówniany TaTech sam nowy tył kosztuje tyle tutaj co kompletny nowy TaTech ---------- Post dopisany at 15:41 ---------- Poprzedni post napisany at 15:35 ---------- a i ze sprzadażą auta to był wał, mam niestety/stety inne wydatki:decayed: póki co oczywiscie
Kowi87 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 gniot w sensie gwint niskobudżetowy, na sezon starczy:decayed:
paput Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2014 Pokaz jak siadl ten tyl w zasadzie jak na gwincie no moze 0,5 cm wyzej ale pewnie sie ułoży jeszcze
pablo15005 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Pokaz jak siadl ten tyl w zasadzie jak na gwincie no moze 0,5 cm wyzej ale pewnie sie ułoży jeszcze Git, chyba o to chodzilo
paput Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2014 Pokaz jak siadl ten tyl w zasadzie jak na gwincie no moze 0,5 cm wyzej ale pewnie sie ułoży jeszcze Git, chyba o to chodzilo dokładnie, dzięki za udaną transakcje ---------- Post dopisany 13-01-2014 at 16:16 ---------- Poprzedni post napisany 11-01-2014 at 17:17 ---------- dzisiaj wpadła nowa szyba czołowa/już nie ma Polish Worksa:whistling: = nareszcie pozbyłem sie parchów przy styku szyby z dachem
czorny_07 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Pokaz jak siadl ten tyl w zasadzie jak na gwincie no moze 0,5 cm wyzej ale pewnie sie ułoży jeszcze Git, chyba o to chodzilo dokładnie, dzięki za udaną transakcje ---------- Post dopisany 13-01-2014 at 16:16 ---------- Poprzedni post napisany 11-01-2014 at 17:17 ---------- dzisiaj wpadła nowa szyba czołowa/już nie ma Polish Worksa:whistling: = nareszcie pozbyłem sie parchów przy styku szyby z dachem mnie też ten temat męczy, trzeba ciąc szybe i wrzucić nowa uszczelke:facepalm:
paput Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2014 Pokaz jak siadl ten tyl w zasadzie jak na gwincie no moze 0,5 cm wyzej ale pewnie sie ułoży jeszcze Git, chyba o to chodzilo dokładnie, dzięki za udaną transakcje ---------- Post dopisany 13-01-2014 at 16:16 ---------- Poprzedni post napisany 11-01-2014 at 17:17 ---------- dzisiaj wpadła nowa szyba czołowa/już nie ma Polish Worksa:whistling: = nareszcie pozbyłem sie parchów przy styku szyby z dachem mnie też ten temat męczy, trzeba ciąc szybe i wrzucić nowa uszczelke:facepalm: dokładnie, ktos oglada auto patrzy i mówi "fajne", podchodzi patrzy na szybę i taka reakcja ":kwasny::kwasny:" juz nie mówiąc jak mnie to wkurzało, zastanawiałem sie czasami czy nie przepuszcza tamtędy wilgoci
czorny_07 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Pokaz jak siadl ten tyl w zasadzie jak na gwincie no moze 0,5 cm wyzej ale pewnie sie ułoży jeszcze Git, chyba o to chodzilo dokładnie, dzięki za udaną transakcje ---------- Post dopisany 13-01-2014 at 16:16 ---------- Poprzedni post napisany 11-01-2014 at 17:17 ---------- dzisiaj wpadła nowa szyba czołowa/już nie ma Polish Worksa:whistling: = nareszcie pozbyłem sie parchów przy styku szyby z dachem mnie też ten temat męczy, trzeba ciąc szybe i wrzucić nowa uszczelke:facepalm: dokładnie, ktos oglada auto patrzy i mówi "fajne", podchodzi patrzy na szybę i taka reakcja ":kwasny::kwasny:" juz nie mówiąc jak mnie to wkurzało, zastanawiałem sie czasami czy nie przepuszcza tamtędy wilgoci byc może, mi szumi tam przy prędkościach powyżej 100
Rekomendowane odpowiedzi