Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo gaz się sprawdza w zapalniczkach :kox:

Ja nie mam nic przeciwko śmiganiu na gnoju :cool1: choć przydało by się żeby ten mój gnojowóz miał ze 400 niutków :kox:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

kierownik, bierz te kombi nie ma co sie zastanawiac, napewno pójdzie w licytacjii za dobre pieniadze.. :good:

Opublikowano

tylko ze ja nie mam tyle ? :decayed:

Opublikowano

najfajniejsze w dieslu jest to, że wlewam 50 litrów vervy on i robię na zbiorników od 700 do 1100 km :decayed: a przy tym mogę mieć buta w podłodze i jechać ze znaczną prędkością przy umiarkowanym spalaniu :P

Opublikowano

tylko ze ja nie mam tyle ? :decayed:

trzeba bylo tak od razu a nie pisac ze niechcesz diesla :hi:

Opublikowano
  • Autor

z ciekawosci pojade na zywo zobaczec jutro te kombii

Opublikowano

Felipe, a Ty chcesz zmienić swoje?

Opublikowano
  • Autor

pewnie ze chce ale model wyzej czyli B6 :cool1: oczywiscie w kolorze white dubaj

Opublikowano

Witam klubowiczów prośba wejdźcie na wątek http://www.a4-klub.pl/smf/problem_z_turbina-t134556.0.html

i pomóżcie koledze jeśli możecie.

Za tydzień zorganizuje jakąś zbiórkę pieniędzy!!

PS. Taki mały żarcik :) Cóż innego pisać w takiej sytuacji.

Opublikowano

tylko koleś by musiał dosłać więcej zdjęć bo to jedno to d*pa - wróżenie z fusów

Opublikowano

U mnie disel w ogóle by sie nei sprawdził , mam za blisko do szkoły , zimą w ogóle nie łapał by mi temp. , robie max 17 tys km na rok (głównie miasto i krótkie odcinki), a zresztą w ch*j roboty jest z dislami zimą ... a w szczególności problemy z odpaleniem przy dużych mrozach :gwizdanie:

I tu się z Tobą nie zgodzę Kiero. Miałem wcześniej diesla i przy minus 20 odpalał na pstryknięcie. Mam szacun dla niech i jestem przekonany że następne autko będzie właśnie klekotem :gwizdanie:

Póki co walczę z Turbinką.

PS. Widziałeś błędy???? Co o nich sądzisz??

Opublikowano

widziałem te błędy , wydaje mi sie ze możesz mieć gdzieś nieszczelność , albo przepływka też moze dodatkowo wariować :confused4:[br]Dopisany: 19 Maj 2010, 22:42_________________________________________________Nie chce mi sie wracać juz do tematu disli , kiedys może sobie kupie (3.0 TDI :gwizdanie: ) jak te warjacje z cenami paliw sie uspokoja , bo jeszcze troche to ON bedzie droższe niż PB :wink4:

Opublikowano

Nieszczelność może tak ale zaczęło mi już pięknie świszczeć więc nie sądzę że to tylko nieszczelność [br]Dopisany: 19 Maj 2010, 22:47_________________________________________________

widziałem te błędy , wydaje mi sie ze możesz mieć gdzieś nieszczelność , albo przepływka też moze dodatkowo wariować :confused4:[br]Dopisany: 19 Maj 2010, 22:42_________________________________________________Nie chce mi sie wracać juz do tematu disli , kiedys może sobie kupie (3.0 TDI :gwizdanie: ) jak te warjacje z cenami paliw sie uspokoja , bo jeszcze troche to ON bedzie droższe niż PB :wink4:

W Anglii ceny ropy są droższe od benzyny już od chyba zawsze więc nas też to czeka. Jestem pewien

Opublikowano

U mnie disel w ogóle by sie nei sprawdził , mam za blisko do szkoły , zimą w ogóle nie łapał by mi temp. , robie max 17 tys km na rok (głównie miasto i krótkie odcinki), a zresztą w ch*j roboty jest z dislami zimą ... a w szczególności problemy z odpaleniem przy dużych mrozach :gwizdanie:

I tu się z Tobą nie zgodzę Kiero. Miałem wcześniej diesla i przy minus 20 odpalał na pstryknięcie. Mam szacun dla niech i jestem przekonany że następne autko będzie właśnie klekotem :gwizdanie:

Piekne slowa Marek ... diesel jak dobry z mrozy tez odpala bez najmniejszego problemu :notworthy:

Opublikowano

Już nie długo wszyscy będziemy jeździć piekarnikami :kox: :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Maj 2010, 23:10_________________________________________________Jeszcze trochę i znowu się zacznie naprawda pozamarzanych torfo-wozów , bo wszystko im tam pozamarza :naughty:

Opublikowano

Kiero wyluzuj rajtuzy w naturze wszystko musi się zgadzać. Jedni będą jeździć dieslami a inni na benzynie a jeszcze inni na "Polish nitro" :polew: :polew: :polew: Just like me!!!!!

Opublikowano

Nie no ogolnie nie mam nic do Disli , ale chce udownidnić kilku osobą (nie z tego forum) , ze benzynka tez ma cos do powiedzenia ... :wink4:

ON peace !

:bag: