Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co myślicie o tym? Wiem, że to nie jest oryginalny President:

http://allegro.pl/item1048731802_cb_president_harry_ii_asc_sirio_ml_145_2gratisy.html[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 23:23_________________________________________________

a które radio masz? może jest instrukcja do pobrania w necie

nie wiem, czy przypadkiem każde radio nie jest kodowane inaczej... z tego co pamiętam, to do mojego radio jest jakiś ciąg liczb, ale nie układa się w żaden schemat...[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 23:24_________________________________________________mam jakąś dziką naklejkę z kodem w instrukcji

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

antena jak najbardziej na + (najlepsza na swiecie antena ml )ale radio chińska podruba :thumbdown:

Opublikowano

A ja powiem tak ile osob tyle odpowiedzi, kazdy uwaza ze najlepsze jest to co on podpowiada wiec proponuje Ci zuz@ zapytac ktoregos kumpla co ma CB o najlepszy serwis CB w Inie, potem przejechac sie tam, pobajerowac sprzedawce udawac ze jestes zainteresowana kupnem, a jak ci przedstawi juz najlepsza oferte to zapamietaj (albo niech Ci napisze) jaki zestaw pokazywal powiedz ze musisz sie jeszcze skonsultowac i wejdz na allegro i kup to o jakies 100-200 zl taniej niz w sklepie :) To moja rada, nie wiem czy najlepsza ale na pewno warto sprobowac przynajmniej bedziesz mogla poogladac albo przymierzyc do samochodu i po sprawie bo takie wybieranie przez zdjecia z allegro to wiesz... :polew:

Opublikowano

Tak zrobię Karolu, tylko nie wiem czy jest jakiś dobry serwis CB w Inie... popytam.[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 23:46_________________________________________________A co myślisz o zasilaniu? Z zapalniczki czy bezpośrednio?

Opublikowano

Radio to chorus by Blaupunkt

chyba jednak czeka mnie jutro podroz do Bytowa przy moim wlasnym spiewie :polew:

Opublikowano

A ja powiem tak ile osob tyle odpowiedzi, kazdy uwaza ze najlepsze jest to co on podpowiada wiec proponuje Ci zuz@ zapytac ktoregos kumpla co ma CB o najlepszy serwis CB w Inie, potem przejechac sie tam, pobajerowac sprzedawce udawac ze jestes zainteresowana kupnem, a jak ci przedstawi juz najlepsza oferte to zapamietaj (albo niech Ci napisze) jaki zestaw pokazywal powiedz ze musisz sie jeszcze skonsultowac i wejdz na allegro i kup to o jakies 100-200 zl taniej niz w sklepie :) To moja rada, nie wiem czy najlepsza ale na pewno warto sprobowac przynajmniej bedziesz mogla poogladac albo przymierzyc do samochodu i po sprawie bo takie wybieranie przez zdjecia z allegro to wiesz... :polew:

no i wkoncu jakas sensowna podpowiedz...bo juz nie mogle czytac tych wypowiedzi...te tak te nie :polew:

ale tak to jest niektorzy Polacy znaja sie na wszystkim :polew:

Opublikowano

Radio to chorus by Blaupunkt

chyba jednak czeka mnie jutro podroz do Bytowa przy moim wlasnym spiewie :polew:

Jak masz problem z radiem, to chłopaki na Toruńskiej za parę zlotych opanują ci sprawę z kodem

Opublikowano

Tak zrobię Karolu, tylko nie wiem czy jest jakiś dobry serwis CB w Inie... popytam.[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 23:46_________________________________________________A co myślisz o zasilaniu? Z zapalniczki czy bezpośrednio?

Skoro chcesz mieć na stałe, to polecam bezpośrednio z akku. Mniejsze ryzyko zakłóceń, u mnie zniknęły szumy wycieraczek i sprysków. No i schludniej wygląda ;)
Opublikowano

Witam wszystkich,

możecie zajrzeć na mój wątek i wytłumaczyć mi jak (i czy warto) to o co prosi mnie "udy"

Będę wdzięczny.[br]Dopisany: 21 Maj 2010, 10:14_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avj_problem_z_turbina-t134752.0.html

Opublikowano

Dzień dobry! :hi:

Opublikowano

To ja też powiem Dzień dobry :hi: Czekam na :a4fan: od mechaniora.

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Witam wszystkich,

możecie zajrzeć na mój wątek i wytłumaczyć mi jak (i czy warto) to o co prosi mnie "udy"

Będę wdzięczny.[br]Dopisany: 21 Maj 2010, 10:14_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avj_problem_z_turbina-t134752.0.html

Bry

Pomożecie???

Opublikowano

:bry:Witooj co tam :naughty:. Dalej czekam na wpłaty :) W niedziele jakiś spontan w bdg?? Jak tak to możecie tam dać kasę w niedziele już przelewam wieczorem kasę do gościa.@ osoby wpłaciły...Pogoda dopisuje :hi:

Opublikowano

:bry:Witooj co tam :naughty:. Dalej czekam na wpłaty :) W niedziele jakiś spontan w bdg?? Jak tak to możecie tam dać kasę w niedziele już przelewam wieczorem kasę do gościa.@ osoby wpłaciły...Pogoda dopisuje :hi:

Nowek jeśli coś się wykreuje ze spotem to dam ci w niedziele jak nie to jutro przeleje kaskę na 100%

Opublikowano

Spoko jutro może nie przejść przelew.Możemy się gdzieś ostawić jak co

Opublikowano

Nowek ja moge podjechać albo w niedziele dam Ci kaske(nie wiem czy dam rade na 100% podjechać na spontan)...ale jak już podjade to licze na ugoszczenie :drunk: nie żebym się wbijał na jana :polew: najwyżej jeszcze na gg Cię dorwe :evil:

Opublikowano

Nowek ja też podjadę i Ci dam kasę.. wybierz tylko czy spot czy podjechać :P

Opublikowano

Karolu , mam trochę jednak pojecia o CB ponieważ dorabiałem kiedys w serwisie :tongue4: teraz wszystkie niejasnosci konsultuje z kuzynem (byłym właścicielem :wink4: )

Marek , jak uda ci sie zrobić logi i wyjdzie ze turbo padło , postaram ci sie załatwić dobrego goscia który moze ci to ogarnąć po dobrej cenie, ja aktualnie nie mam warunków do dłubania :confused4: