Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Złodzieje wiedzą co dobre :naughty:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 18:56_________________________________________________http://finanse.wp.pl/kat,104122,title,Paliwo-za-ok-24-zl-To-mozliwe,wid,13080480,wiadomosc.html?ticaid=1bb03

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Złodzieje wiedzą co dobre :naughty:

:thumbdown::bicz: :bicz: :bicz3: :bag::baseball::ssij::takiego::foch:

Opublikowano

[quote name=wera :) ]

co tu taka stypa dzisiaj :shocked:

bo jest weekend i wszyscy odpoczywaja hehhehe :drunk:

taaa.... zapomniałem :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

:siema:

:kawa:

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

nasz rząd na to paliwo nałożył by taką marżę że cena osiągneła by kwote wyższą niż obecne stawki ... bo to nowość by była... :gwizdanie:

Opublikowano

na moje to 10 zł za litr moze kosztować paliwo wtedy naprawdę było by luźno na ulicach w końcu.

a nie tak jak teraz jeździ tych nieudaczników chmara i człowiek tylko się wkur...

Opublikowano

Majki pierdzielisz trochę :kox: paliwo za dychę? :doh1: no chyba, że z Ciebie taki burżuj :cool1:

Tak w ogóle to dzieńdoberek :kawa:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Witam,

mini dramat u mnie nie wiem w jakim miejscu w silniku mam wyciek oleju. Wczoraj jechałem do Sopotu i zapaliła mi się kontrolka niskiego poziomu oleju. Jak już dojechałem to po jakimś czasie kupiłem litr, dolałem a kontrolna nadal się pali :wallbash: :wallbash: :mysli: :mysli: Nie wróży to nic dobrego ;( ;( ;(

Ale i tak kocham to autko !!!! :wink4: :wink4:

Opublikowano

sprawdz czy filtrem oleju i nigdzie nie ucieka... przy oringu

Opublikowano

sprawdz czy filtrem oleju i nigdzie nie ucieka... przy oringu

Czemu akurat tam ?? :mysli:

Ten wyciek pojawił się po tym jak trochę go pocisnąłem do Torunia i z powrotem. 160-140 non stop. To był pt. wieczór, w sobotę jechałem do Sopotu i już czułem zapach oleju jak stałem gdzieś na światłach. ale nie sądziłem że aż tyle może mi oleju zlecieć. Jak spojrzałem ostatnio to widziałem że ten wyciek jest gdzieś bardziej w górnej części silnika bo olej kapał na układ dolotowy (chyba :) ) który biegnie do turbiny. Tam jest temp. i stąd ten zapach :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 13:30_________________________________________________Dzisiaj powrót, autostradą już nie wracam ;( ;( ;( ;( nie chcę bulić jak coś by się stało :)

Opublikowano

Do mechaniora jedź i go dawaj na podnośnik i będzie wiadomo Panie :)

Opublikowano

Tak się zapewne zrobi ale dopiero w Bydgoszczy !! Zaraz przejdę się po kolejną buteleczkę oleju :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Siucek a moze to efekt zbyt mocno podkreconego silnika?? :mysli:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 15:00_________________________________________________

:slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 15:01_________________________________________________

Tak się zapewne zrobi ale dopiero w Bydgoszczy !! Zaraz przejdę się po kolejną buteleczkę oleju :wallbash: :wallbash: :wallbash:

zapodaj sobie Moby - Flower i w droge :naughty: [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 15:03_________________________________________________a tak swoją drogą to może jakiś uszczelniacz puścił,np.na wałku rozrządu,albo na wale i pasek go przenosi dalej. zdejmij tą małą osłone z góry co jest przykryte koło pasowe od wałka rozrządu i zobacz czy tam sucho jest,bo jak jedziesz to pęd powietrza go pcha na cały silnik i śmierdzi :naughty: ja tak miałem :wallbash: