felipe.avant Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2008 może zorganizujemy wielkie spotkanko w weekend majowy napewno pogoda dopisze i każdmu mam nadzieje pasuje;), oficjalne rozpoczęcie sezonu motocyklowego, palenie gumy,wyscigi itp,także będą atrakcje!! :th:
Bol3k Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Ja akurat weekend majowy mam zajety bo jade na ogolnopolski zlot Tigra-Teamu, no ale zawsze mozna sie jakos urwac (bedziemy pod Koronowem)
Newman Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 mnie tez nie ma na wekend majowy .. .ale ta data 19..20 - 04 mi odpowiada.
bykua4 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Tak z ciekawości zapytam kiedy spotkanko następne i gdzie w Bydgoszczy czy w Toruniu, bo chętnie się wybiorę i poznam kolegów i koleżanki....
Newman Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 wychodzi na to ze teraz do Torunia by sie trzeba przejechac
GRACO76 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 :hi:Witam! Jestem tutaj nowy ale chętnie poznam kolegów i Panie Klubowiczki
Bol3k Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Witam kolegów... to jak z tym weekendem? ja bede mial zajecia na UMK, ale moge sie urwac..
felipe.avant Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2008 ja drodzy przyjaciele zmykam w długii weekend nad morze, może ktoś również śmiga do "władka?"
PatrykBydgoszcz Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Nowy kolega domaga sie spotkania w Bydzi :th: Jutro np jest Auto show na Łuczniczce można by było sie spotkać przy okazji
GRACO76 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Jutro za bardzo mi nie pasuje ale na chwile moge się pokazać aby poznać towarzystwo. Jak przyjedzie moja znajoma Madzia na pewno sie zjawię :th: narka
Bol3k Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Widze, ze cos sie chyba rozeszlo po kosciach... :/
PatrykBydgoszcz Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ja byłem na Łuczniczce widziałem pare ładnych A4 w środku - ale tu sie za bardzo nei zorganizowaliśmy miejmy nadzieje ze będzie jeszcze okazja
Bol3k Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Witam, może troszke nie w tym dziale.... ale stwierdzilem ze tu szybciej dostane konkretne info a potem sie zamiesci w odpowiednim dziale ;)/ zna ktos moze w Toruniu lub okolicy kogos sensownego kto naprawia manualne skrzynie biegow?? nie dosc ze od dawna mi synchronizator na 3 nie dziala poprawnie (zgrzyta troche przy wrzucaniu i czasem redukcji) to pare dni temu zaczela mi 3 wyskakiwac w trakcie jazdy.. :/
komar865 Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 ja bym bardzo chetnie wpadl ale wyjechalem moja audiczka do irlandii! ale jak zjade moze w pazdzierniku to na bank wpadne na jakis spocik!
Gość emka11 Opublikowano 22 Maja 2008 Opublikowano 22 Maja 2008 Czemu nie,chyba już czas!Teraz kolej na spotkanie w Toruniu.Niedziela mi odpowiada.Czekam na następnych chętnych...
przemciotorun Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 ja dopiero w sierode wracam moze nastepnym razem mi podpasuje
Newman Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 cos malo chetnych .. no dawac ludzie dawac..
Hugo Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 cos malo chetnych .. no dawac ludzie dawac.. Chyba na początek , aby ludzi zachęcić , trzeba powysyłać im zaproszenia na pw.T o najlepszy sposób na spora frekwencję na spociku.Po wejściu w listę użytkowników , można posortować według miasta i wtedy szybciej znajduje się ludzi ze swojego regionu.Jak już ktoś pojawi się na spociuku to zapewne spodoba mu się klimat i będzie zaglądał to wątku spotowego i czekał na info o kolejnym spotkaniu :th:
GRACO76 Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 Ja bardzo chętnie wpadnę ale mi pasuje Bydgoszcz
Rekomendowane odpowiedzi