Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

felipe.avant

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Witam,

mam pytanko. Znacie może jakiegoś speca od car-audio? Pytam się, bo mam złodzieja prądu w postaci radia właśnie :>

co tzn. ze radio kradnie Ci prad? jakies zwarcie czy co?

Rozładował mi się nowy (roczny) akumulator. Podładowałem go prostownikiem. Po 2 tygodniach rzadkiego jeżdzenia to samo, akumulator kapput, więc znowu prostownik w ruch.

Dziś mechanik sprawdził mi miernikiem cęgowym, że z akumulatora ucieka prąd. Odłączyłem kable od radia i prąd przestał uciekać.

:hi:

Krystian1987 proponuję podłączyć radio w pozycję " po kluczyku", a nie na stałe tak jak masz teraz, na stałe tylko podtrzymanie pamięci. - powinno to rozwiązać Twój problem.

Grześ wszystkiego najlepszego - Sto lat życia, beczkę wina i milion złoty co godzina.

Jędrzej gratuluję zakończonej sesji - ja na szczęście mam już studia z głowy.

Pozdro ALL

:hi:

Krystian1987 proponuję podłączyć radio w pozycję " po kluczyku", a nie na stałe tak jak masz teraz, na stałe tylko podtrzymanie pamięci. - powinno to rozwiązać Twój problem.

Właśnie czytałem o tym na necie dzisiaj. Nie znam się na tym, ale myślę, że to chyba nie jest zbyt trudna operacja.

Coś tam jakieś mądre głowy piszą o zamianie żółtego kabelka z czerwonym.

A'propos gaszenia radia po kluczyku to wydaje mi się, że na początku mojej przygody z tym autem wyłączało mi się po wyjęciu klucza, a później nie... Chyba tak było, chyba.

Trudne to nie jest wystarczy kabelki przełożyć w kostce. Ale jak mówisz że tak miałeś a teraz jest inaczej to nie kumam :mysli:

Trudne to nie jest wystarczy kabelki przełożyć w kostce. Ale jak mówisz że tak miałeś a teraz jest inaczej to nie kumam :mysli:

No właśnie nie jestem pewien czy tak miałem. Wydaje mi się, ale mogę się mylić, bo wiesz... Pierwsze dni posiadania auta, podniecenie, euforia :decayed: i człowiekowi wszystko się kręci :decayed:

Jutro zrobię rozkminkę z tymi kablami.

tańsze niż B5 polift? :gwizdanie: lewa lampa paruje... brak znaczków z tyłu (nawet audi - może to tylko widzimisię właściciela) podejrzewam, że był zdrowo je*nięty przodem dlatego między innymi zmiana koloru na matowy ;)

Paweł z S-Audio na Żwirki i Wigury to magik od car audio :good:

koło mnie :naughty: kumplowi w mercedesie całe nagłośnienie składali+zabudowe bagażnika i wyszło im :good:

Gość -makaveli-

a pomyśl sobie, że komis też na tym zarabia ok 2 tysięcy... :decayed:

dlatego cena wydaje mi się za niska :mysli:

zobaczymy,bo kumpel chce tak jak Ja przez komis na raty brac...i nie ma nic ciekawszego

Paweł z S-Audio na Żwirki i Wigury to magik od car audio :good:

koło mnie :naughty: kumplowi w mercedesie całe nagłośnienie składali+zabudowe bagażnika i wyszło im :good:

znam go, to znajomy mojego brata :) jakbym nie był go pewien to bym nie polecał :good:

Grzechu, dlatego twierdzę że był zdrowo je*nięty :gwizdanie:

w weekend jade z kumplem to padło obejrzeć :mysli:

na moje to trochę tanio zrobione :gwizdanie:

ale ja nie kupuje :kox:

no i V6 pod maską :good:

co o tym myślicie??

może to testowa wersja :naughty:

http://otomoto.pl/audi-a6-czarny-matt-quattro-2-8-C16846179.html

[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 22:38_________________________________________________Nowek ma nowe końcówki drążków :naughty: i urwana śrube w lewym kole :polew:

Grzesiu ta C5 mi także się wydaje że była pierdyknięta..... i to nie z jednej strony :naughty:

a odnośnie spota ja także odpadam.... w sobote mam imprezke a w niedziele rodzinka się zjeżdza.. także nie wiem jak reszta z Torunia....