wera :) Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 ten się teraz obudził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 [quote name=wera ] ten się teraz obudził jak zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 i nikt wiecej sie do listy na spot nie dopisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 BYDGOSZCZ 20.02.2011 godzina 18:00 pod TESCO: 1. ArturB6 2.Daras 3.Thumas 4. Szefunio Grzechu 5. Jędrek 6. WIŚNIA [br]Dopisany: 19 Luty 2011, 13:23_________________________________________________tylko nie wiem czy jest sie czym pokazywać listwy nie ma,błotnik rozwalony,szklanki klepią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempes_1985 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 BYDGOSZCZ 20.02.2011 godzina 18:00 pod TESCO: 1. ArturB6 2.Daras 3.Thumas 4. Szefunio Grzechu 5. Jędrek 6. WIŚNIA [br]Dopisany: 19 Luty 2011, 13:23_________________________________________________tylko nie wiem czy jest sie czym pokazywać listwy nie ma,błotnik rozwalony,szklanki klepią WIŚNIA masz u mnie MISTRZA - jak Ci mówiłem kilka razy że to szklanki to się kłóciłeś że to napinacz potem jak pojechaliśmy do mechanika, który stwierdził że to napinacz to przyznałeś że ma rację, a teraz sam mówisz że to szklanki czas skończyć wróżenie z fusów i rozebrać gada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 BYDGOSZCZ 20.02.2011 godzina 18:00 pod TESCO: 1. ArturB6 2.Daras 3.Thumas 4. Szefunio Grzechu 5. Jędrek 6. WIŚNIA [br]Dopisany: 19 Luty 2011, 13:23_________________________________________________tylko nie wiem czy jest sie czym pokazywać listwy nie ma,błotnik rozwalony,szklanki klepią WIŚNIA masz u mnie MISTRZA - jak Ci mówiłem kilka razy że to szklanki to się kłóciłeś że to napinacz potem jak pojechaliśmy do mechanika, który stwierdził że to napinacz to przyznałeś że ma rację, a teraz sam mówisz że to szklanki czas skończyć wróżenie z fusów i rozebrać gada taa... trzeba mieć 500zł na szklanki [br]Dopisany: 19 Luty 2011, 14:04_________________________________________________Przemyślałem na spokojnie w chacie temat i jestem pewien że to szklanki napinacz z łańcuszkiem nie ma jak tak klepac,tylko szura po obudowie,a klepanie jest wyraźnie z 1 cylindra od kabiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 do Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 do siemasz Brachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempes_1985 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 WIŚNIA dzwoniłeś do tamtej firmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BubaAKP Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 BYDGOSZCZ 20.02.2011 godzina 18:00 pod TESCO: 1. ArturB6 2.Daras 3.Thumas 4. Szefunio Grzechu 5. Jędrek 6. WIŚNIA [br]Dopisany: 19 Luty 2011, 13:23_________________________________________________tylko nie wiem czy jest sie czym pokazywać listwy nie ma,błotnik rozwalony,szklanki klepią WIŚNIA masz u mnie MISTRZA - jak Ci mówiłem kilka razy że to szklanki to się kłóciłeś że to napinacz potem jak pojechaliśmy do mechanika, który stwierdził że to napinacz to przyznałeś że ma rację, a teraz sam mówisz że to szklanki czas skończyć wróżenie z fusów i rozebrać gada taa... trzeba mieć 500zł na szklanki [br]Dopisany: 19 Luty 2011, 14:04_________________________________________________Przemyślałem na spokojnie w chacie temat i jestem pewien że to szklanki napinacz z łańcuszkiem nie ma jak tak klepac,tylko szura po obudowie,a klepanie jest wyraźnie z 1 cylindra od kabiny. czyli dokładnie tam gdzie pompa oleju daje najsłabsze ciśnienie radził bym i to sprawdzić manometr i wszystko wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 i nikt wiecej sie do listy na spot nie dopisze? ja ewentualnie mogę dopisać auto bo o 18 to już będę w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 WIŚNIA dzwoniłeś do tamtej firmy? niet,czekam na podwyżkę [br]Dopisany: 19 Luty 2011, 19:10_________________________________________________ BYDGOSZCZ 20.02.2011 godzina 18:00 pod TESCO: 1. ArturB6 2.Daras 3.Thumas 4. Szefunio Grzechu 5. Jędrek 6. WIŚNIA [br]Dopisany: 19 Luty 2011, 13:23_________________________________________________tylko nie wiem czy jest sie czym pokazywać listwy nie ma,błotnik rozwalony,szklanki klepią WIŚNIA masz u mnie MISTRZA - jak Ci mówiłem kilka razy że to szklanki to się kłóciłeś że to napinacz potem jak pojechaliśmy do mechanika, który stwierdził że to napinacz to przyznałeś że ma rację, a teraz sam mówisz że to szklanki czas skończyć wróżenie z fusów i rozebrać gada taa... trzeba mieć 500zł na szklanki [br]Dopisany: 19 Luty 2011, 14:04_________________________________________________Przemyślałem na spokojnie w chacie temat i jestem pewien że to szklanki napinacz z łańcuszkiem nie ma jak tak klepac,tylko szura po obudowie,a klepanie jest wyraźnie z 1 cylindra od kabiny. czyli dokładnie tam gdzie pompa oleju daje najsłabsze ciśnienie radził bym i to sprawdzić manometr i wszystko wiadomo tzn.? mam sprawdzić ciśnienie na cylindrze? a co to mi da? mi sie wydaje otworek w szklance sie zatkał albo szklanka sie przekręciła i licho olej dostaje,ale w sumie na zimnym początkowo klepie a później ustaje,jak sie rozgrzeje to różnie czasmi wali a czasami nie [br]Dopisany: 19 Luty 2011, 19:17_________________________________________________http://www.arco-tech.pl/index.php?products=product&prod_id=171 że takim?[br]Dopisany: 19 Luty 2011, 19:23_________________________________________________[quote name=wera ] i nikt wiecej sie do listy na spot nie dopisze? a masz w nim listwę drzwi prawych tylnych? ja ewentualnie mogę dopisać auto bo o 18 to już będę w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempes_1985 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 WIŚNIA Bubie chyba chodziło o ciśnienie oleju. Za małe ciśnienie oleju i dlatego szklanki klepią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 doktor sie wypłukuje i zatyka kanały pewnie,wymienie olej i zobaczymy czy ucichnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempes_1985 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Pewnie tak. Za wlewanie doktora to bym normalnie zapier.......... :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi