Artur82 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 o f*ck...Wisnia Ty lejesz doktora?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 poprzedni właściciel chyba lał [br]Dopisany: 19 Luty 2011, 20:57_________________________________________________w życiu nawet bym do kosiarki nie wlał doktora[br]Dopisany: 19 Luty 2011, 20:58_________________________________________________co tu taka cisza dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 20:58[/size]_________________________________________________co tu taka cisza dzisiaj? bo weekend i wszyscy tankują nie wiesz :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 ja nie tankuję... czekam na ojca chrzestnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 [quote name=wera ] 20:58[/size]_________________________________________________co tu taka cisza dzisiaj? bo weekend i wszyscy tankują nie wiesz :decayed: ja tankuje i siedzę tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 jedrek to jak wliczone moje auto w spot czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 oczywiście, że tak - jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 oczywiście, że tak - jak zawsze niestety musze byc na 18 w pracy bo mi sie w czwartek nie chcialo isc i zrobilam sobie wolne ale jak wliczone to git :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 ale stypa...coraz gorzej(nudniej) w tym dziale :gwizdanie: żeby było ciekawiej to jutro prawdopodobnie zamawiam turbotimer + obudowa:kox: podłokietnik w drodze,i kilka innych pomysłów mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 jakich? [br]Dopisany: 20 Luty 2011, 00:54_________________________________________________zawieche kup bo na tym to wygląda jak terenówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 jakich? zawieche kup bo na tym to wygląda jak terenówka już normalnie stoi...ułożyło się chyba już tak nie stoi co do pomysłów to zrobić rzeczy praktyczne i przydatne....nic co ma tylko cieszyć oko :gwizdanie: żadnego modyfikowania zawieszenia czy silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 tak myślałem że sie ułoży bo na początku masakra była [br]Dopisany: 20 Luty 2011, 01:03_________________________________________________moja dziupla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 moja dziupla jeszcze trochę a będzie znana w całej EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 konkurencja dla konarzewskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 BYDGOSZCZ 20.02.2011 godzina 18:00 pod TESCO: 1. ArturB6 2.Daras 3.Thumas 4. Grzechu (10%) 5. Jędrek 6. WIŚNIA 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 grzechu turbo timer-a nie warto brac do Disla , szkoda kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 chce ktos? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=187823.new#new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi