Kierownik Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 17:07_________________________________________________co tu taka cisza ?
krzychu-trn Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 W zasadzie chciałem to samo napisać. Choć teraz rzadko tu bywam. Kompletny brak czasu ale fakt faktem cisza jest
manny90 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Witam wszystkich Nic oryginalnego nie wyzyśliłem na dzisiejszą imprezę, powrót do domu wózkiem z netto daje radę Pozdrawiam Jędras Uwielbia studenckie piwo za 1zł
jedrekx Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Reniu wszystkiego najlepszego!! Darek to widzę, że trochę później ode mnie wróciłeś
siucek Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Reniu, wszystkiego najlepszego !!!!! :drunk: :drunk:
Artur82 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 R_E_N_I_U - WSZYSTKIEGO NAJ, NAJLEPSZEGO!! 100lat!!
manny90 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Nowy mod Radyjko doszło. Tak jak się spodziewałem po tym co słyszałem u Renia. Przesiadka z Gammy na Concerta już robi robotę Jak ktoś chce to mam na sprzedaż Audi Gamma, wsio działa, jest kod. Mam też Concerta, ale nie mam kodu i procek siadł.
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Totalna stypa widzę na forum. to już norma połowe ludzi wogóle wcieło od jakiegoś czasu :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi