Gość -makaveli- Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 dziewuchy co tam? dowcipniś mam biznes do Ciebie Wiśnia więcej info przy okazji na GG
przemciotorun Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Dało by się je wyprowadzić na ludzi o ile nie są przy okazji piokrzywione Paweł, zmień sobie obrazek w danych publicznych bo to co masz się nie wyświetla. http://images36.fotosik.pl/164/a25c59ba86d56463.jpg mysle ze bez problemu, by je zrobil o ile nie sa pokrzywione, koszt to gdzies ok 200zl? bo te ciulki w wulkanizacji zaczeli sobie niezle cenic za zdejmowanie/zakladanie/wywazanie opon...
Reniu Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Fajny wzór ale lęku wysokości mozna się nabawić
Zaleczeq Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Ładnie, ale trochę allroad wyszedł... na nasze drogi jak znalazł
damian_qbass Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 oj tam.. jak felga więszka to od razu zawsze wszyscy mówią ze trzeba glebić.. oczywistym fakt że wygląda wtedy o wiele lepiej obniżone auto , ale nie u nas i nie na jazde codzienną
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 nie ma co na naszych drogach glebować
przemciotorun Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 nie ma co na naszych drogach glebować wszystko z umiarem i bedzie git... pozatym pojezdzij troche na tym zarypanym 1ba po trasie to sie dopiero mozna w dupe ugrysc...
damian_qbass Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 nie ma co na naszych drogach glebować wszystko z umiarem i bedzie git... pozatym pojezdzij troche na tym zarypanym 1ba po trasie to sie dopiero mozna w dupe ugrysc... mi akurat jeździ się dobrze
manny90 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Ja z 1BE jestem zadowolony Przy 16" jest git, zobaczymy czy przy 17" będzie względnie...
przemciotorun Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 nie ma co na naszych drogach glebować wszystko z umiarem i bedzie git... pozatym pojezdzij troche na tym zarypanym 1ba po trasie to sie dopiero mozna w dupe ugrysc... mi akurat jeździ się dobrze mi po miescie tez....... a na trasie jak galareta.....
damian_qbass Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 no na trasie to może da się odczuć... na koleinach szczególnie:)
jedrekx Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 ja z 1BE jestem bardzo zadowolony, przy 18 calach i oponie 225/40/18 jeździ się bardzo fajnie ale i tak do następnego auta planuję gwint i glebę a Paweł mógłby się pojawić na spocie i pokazać nowy nabytek ja go wczoraj widziałem jak odbierałeś Magdę z uczelni
WIŚNIA Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 ciekawe jaki ja mam zawias z tyłu to wiem bo wymieniałem 76zł za sztuke [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 21:45_________________________________________________niebieskie były z tyłu fabryczne,z prawej wytrzepany doszczętnie zamiast oleju breja jakaś a ten cały tłok na boki już chodził w cylindrze za to z lewej jeszcze by pośmigał troche
manny90 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 ciekawe jaki ja mam zawias z tyłu to wiem bo wymieniałem 76zł za sztuke [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 21:45_________________________________________________niebieskie były z tyłu fabryczne,z prawej wytrzepany doszczętnie zamiast oleju breja jakaś a ten cały tłok na boki już chodził w cylindrze za to z lewej jeszcze by pośmigał troche Najlepiej sprawdź wlepę w bagażniku...
damian_qbass Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 coś dla Bartusia :D http://www.smog.pl/wideo/43093/ojciec_knotz_uczy_ludzi_jak_maja_uprawiac_seks/
WIŚNIA Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 ciekawe jaki ja mam zawias z tyłu to wiem bo wymieniałem 76zł za sztuke [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 21:45_________________________________________________niebieskie były z tyłu fabryczne,z prawej wytrzepany doszczętnie zamiast oleju breja jakaś a ten cały tłok na boki już chodził w cylindrze za to z lewej jeszcze by pośmigał troche Najlepiej sprawdź wlepę w bagażniku... wiem,ale zawsze zapomne [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 21:51_________________________________________________ coś dla Bartusia :D http://www.smog.pl/wideo/43093/ojciec_knotz_uczy_ludzi_jak_maja_uprawiac_seks/
Rekomendowane odpowiedzi