Artur82 Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Reniu wrzuc w nagłówek kiedy kolejny spot
gurban6 Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 z Raciborza.Kurka nawet mam tu internet
Reniu Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Gdzie balowałeś?[br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 11:35_________________________________________________[edit] Powinni to codziennie pokazywać naszym drogowcom: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1369307/Japan-tsunami-earthquake-Road-repaired-SIX-days-destroyed.html
manny90 Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Mała przeprowadzka i tymczasowy brak neta na nowym miejscu 6 dni?? Mają rozmach skurysyny
BubaAKP Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Pamiętacie że zachęcałem Was do miłego spędzania czasu i sprawdzenia Waszych umiejętności na torze ? No to możecie trzymać mnie za słowo i wpaść do mnie za miedzę na następującą imprezę: Może spodoba się Wam nowa miejscówka i forma spędzania czasu hehehehe ZAPRASZAM na : PLAKAT: Będzie po mojemu czyli : Ścigamy się po rally crossie (poprawiona nawierzchnia i przebudowany tor, choć konfiguracja pozostała podobna) Bawimy się w kilku śmiesznych konkursach Grilujemy i miło spędzamy czas Wejście : 15 PLN od samochodu (samochód = karta rajdowa czyli jeśli jednym autem przejechało 4 kierowców którzy chcą brać udział w próbach rajdowych to płacą jak za 4 samochody) 5 PLN od pasażera nie biorącego udziału w wyścigach na torze Na torze restauracja z nowymi właścicielami karmiącymi dobrze którzy przygotują dla Was jakieś "danie dnia" po taniości. Znajdziecie tam również parking dla aut spoza grupy VAG Oprócz tego grilek i dobra zabawa zapraszajcie rodziny i znajomych Co by tu dodać ?? Impreza będzie się nieco różnić od moich poprzednich balang bo rozszerzam grono klubów i uczestników.
damian_qbass Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 z Raciborza.Kurka nawet mam tu internet
jedrekx Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Buba ja już chyba kilka stron wcześniej o tym pisałem i jadę
przemciotorun Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Pamiętacie że zachęcałem Was do miłego spędzania czasu i sprawdzenia Waszych umiejętności na torze ? No to możecie trzymać mnie za słowo i wpaść do mnie za miedzę na następującą imprezę: Może spodoba się Wam nowa miejscówka i forma spędzania czasu hehehehe ZAPRASZAM na : PLAKAT: Będzie po mojemu czyli : Ścigamy się po rally crossie (poprawiona nawierzchnia i przebudowany tor, choć konfiguracja pozostała podobna) Bawimy się w kilku śmiesznych konkursach Grilujemy i miło spędzamy czas Wejście : 15 PLN od samochodu (samochód = karta rajdowa czyli jeśli jednym autem przejechało 4 kierowców którzy chcą brać udział w próbach rajdowych to płacą jak za 4 samochody) 5 PLN od pasażera nie biorącego udziału w wyścigach na torze Na torze restauracja z nowymi właścicielami karmiącymi dobrze którzy przygotują dla Was jakieś "danie dnia" po taniości. Znajdziecie tam również parking dla aut spoza grupy VAG Oprócz tego grilek i dobra zabawa zapraszajcie rodziny i znajomych Co by tu dodać ?? Impreza będzie się nieco różnić od moich poprzednich balang bo rozszerzam grono klubów i uczestników. kuzwa mi nie pasuje a bym z checia wpadl....[br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 16:34_________________________________________________ :wallbash:
damian_qbass Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 ja się pewnie pojawie.. a można Hondą wystartować? :->
jedrekx Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 otwarcie sezonu jest dla VAGów.... ale pewnie hondą można.
Zaleczeq Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 ja się pewnie pojawie.. a można Hondą wystartować? :-> Ci handziarze to sie wszedzie pchaja
Rekomendowane odpowiedzi