jedrekx Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 ja właśnie wróciłem z wycieczki z salonu Audi.... niestety nowego A6 jeszcze w salonie nie ma (a głównie to było celem wyprawy), ale za to oglądaliśmy A7... w środku auto MIAZGA. fotele rewelacyjne, wykończenie super... bagażnik malutki, ale wystarczający patrzyłem też Q5, ale to jest za drogi samochód (nawet używany) i dziwnie mi się w nim siedziało - w Q7 siedzi się o wiele lepiej. A5 też niestety nie było, ale za to stały 3x A4... 2 sedany i jeden avant. szczerze mówiąc myślałem, że avant jest większy... za to jak już sobie ustawiłem wszystko pod siebie to naprawdę auto rewelacyjne z tyłu sporo więcej miejsca niż w B7 i A3... generalnie auto super i bardzo mi się spodobało w przyszłym tygodniu wracam do 18 cali :gwizdanie:
Kierownik Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 lampa wypolerowana wygląda jak nówka ale hid-a jeszcze nie będzie bo żarnik był jeden trafiony, teraz trzeba czekać ...
Kempes_1985 Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Pierwsze podejście do przegubów - nieudane; klucze powyginane śruby ani myślą puścić
przemciotorun Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 lampa wypolerowana wygląda jak nówka ale hid-a jeszcze nie będzie bo żarnik był jeden trafiony, teraz trzeba czekać ... cos za gowno kupił? ze nowka a juz zyebana? Pierwsze podejście do przegubów - nieudane; klucze powyginane śruby ani myślą puścić to mlotkiem yebnij zeby odpuscily..
Kempes_1985 Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Dropsone młotkiem napierniczaliśmy i nic nie dało - śruba zaczęła się kancerować Trzeba zakupić mocniejsze klucze Na duży kwadrat i wziąć rurę od ogrodzenia i niema opcji musi iść. :gwizdanie:
Kierownik Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 lampa wypolerowana wygląda jak nówka ale hid-a jeszcze nie będzie bo żarnik był jeden trafiony, teraz trzeba czekać ... cos za gowno kupił? ze nowka a juz zyebana? padaczke ... fakt , ale kase oddali ... i teraz dylemat 4300 czy 5000 ?
WIŚNIA Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Dropsone młotkiem napierniczaliśmy i nic nie dało - śruba zaczęła się kancerować Trzeba zakupić mocniejsze klucze Na duży kwadrat i wziąć rurę od ogrodzenia i niema opcji musi iść. :gwizdanie: u noweka też nie chciało iść ale dałem rade
nowekbdg Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 wisnia tak przypakowal ze imbus wywinol hehe Polecamy z wisnia WD 40
WIŚNIA Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 wisnia tak przypakowal ze imbus wywinol hehe Polecamy z wisnia WD 40 bez WD-40 nie podchodzę do niczego
nowekbdg Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 podszedles do kola i ukreciles i czekam na nowa piaste :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Wiśniowy poległ jak młody przy końcówce drążka :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 nie dał rady koncowce ;> jednej nie. zapieczona jak diabli ale miałem przejażdzke autobusem teraz koleś wogóle hamulca nie uznaje w zakrętach prawie z foteli ludzie spadali ale prawie 10min szybciej niż z innymi kierowcami
krzychu-trn Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Haha przygody roku przynajmniej jakieś pozytywne wrażenia
Gość -makaveli- Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 a jak tam chłopaki z Torunia żyjecie?? kiedy grilla robimy
krzychu-trn Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Zawsze otwarci na propozycje drogi kolego zapodaj termin i coś pomyslimy
Rekomendowane odpowiedzi