WIŚNIA Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 temat nieaktualny jak dziś składałem maszynkę do kupy, zajrzałem z ciekawości pod gumkę od wtyczki,kabelek był przerwany dlatego błąd wyskakiwał zarobiłem na nowo końcówkę, złożyłem przejechałem sie... i stwierdzam że miał chyba od początku ten kabelek przerwany bo nigdy w życiu takiej piz*y nie miał zaczynam sie bać nią jeździć nawet słychać fabryczną pierdziawkę turba tylko coś przerywa i szarpie jak sie gaz do podłogi depnie,ale dojdziemy do tego no nie ukrywam że był zamulony Twój samochód ....na pewno nie było czuć tam 180KM ciekawe jak jest faktycznie teraz rwie jak głupi nawet zawór zwrotny słychać,tylko coś sie dławi muszę z Kempesem sie umówić na VAG-a [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 17:44_________________________________________________ no troche hmm musze zaslepke spryskow pomalowac na brzozowej zobacz od leszcyńskiego w lewo skręcasz w inowrocławską i po prawej stronie będziesz miał, albo w widarze na żwirki i wigóry koło wulkanizacjii pry szubińskiej zaraz.[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 17:47_________________________________________________ A ja do pracy w tą pogode w przyszłym tygodniu jak będę miała na rano to napewno będzie padał deszcz. pociesze cie,ja też mam 2 zmiany właśnie w tyrce siedzę
Kempes_1985 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 temat nieaktualny jak dziś składałem maszynkę do kupy, zajrzałem z ciekawości pod gumkę od wtyczki,kabelek był przerwany dlatego błąd wyskakiwał zarobiłem na nowo końcówkę, złożyłem przejechałem sie... i stwierdzam że miał chyba od początku ten kabelek przerwany bo nigdy w życiu takiej piz*y nie miał zaczynam sie bać nią jeździć nawet słychać fabryczną pierdziawkę turba tylko coś przerywa i szarpie jak sie gaz do podłogi depnie,ale dojdziemy do tego no nie ukrywam że był zamulony Twój samochód ....na pewno nie było czuć tam 180KM ciekawe jak jest faktycznie teraz rwie jak głupi nawet zawór zwrotny słychać,tylko coś sie dławi muszę z Kempesem sie umówić na VAG-a [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 17:44_________________________________________________ no troche hmm musze zaslepke spryskow pomalowac na brzozowej zobacz od leszcyńskiego w lewo skręcasz w inowrocławską i po prawej stronie będziesz miał, albo w widarze na żwirki i wigóry koło wulkanizacjii pry szubińskiej zaraz.[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 17:47_________________________________________________ A ja do pracy w tą pogode w przyszłym tygodniu jak będę miała na rano to napewno będzie padał deszcz. pociesze cie,ja też mam 2 zmiany właśnie w tyrce siedzę Mój skorumpowany wzrok zauważył słowo - klucz "siedzę" Na VAGa możemy się kiedyś umówić jak będzie czas - no problem
WIŚNIA Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 temat nieaktualny jak dziś składałem maszynkę do kupy, zajrzałem z ciekawości pod gumkę od wtyczki,kabelek był przerwany dlatego błąd wyskakiwał zarobiłem na nowo końcówkę, złożyłem przejechałem sie... i stwierdzam że miał chyba od początku ten kabelek przerwany bo nigdy w życiu takiej piz*y nie miał zaczynam sie bać nią jeździć nawet słychać fabryczną pierdziawkę turba tylko coś przerywa i szarpie jak sie gaz do podłogi depnie,ale dojdziemy do tego no nie ukrywam że był zamulony Twój samochód ....na pewno nie było czuć tam 180KM ciekawe jak jest faktycznie teraz rwie jak głupi nawet zawór zwrotny słychać,tylko coś sie dławi muszę z Kempesem sie umówić na VAG-a [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 17:44_________________________________________________ no troche hmm musze zaslepke spryskow pomalowac na brzozowej zobacz od leszcyńskiego w lewo skręcasz w inowrocławską i po prawej stronie będziesz miał, albo w widarze na żwirki i wigóry koło wulkanizacjii pry szubińskiej zaraz.[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 17:47_________________________________________________ A ja do pracy w tą pogode w przyszłym tygodniu jak będę miała na rano to napewno będzie padał deszcz. pociesze cie,ja też mam 2 zmiany właśnie w tyrce siedzę Mój skorumpowany wzrok zauważył słowo - klucz "siedzę" Na VAGa możemy się kiedyś umówić jak będzie czas - no problem znaczy sie ciężko pracuje
Kierownik Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 :wallbash: http://nasygnale.pl/kat,1025345,title,Pechowe-skrzyzowanie-zmora-dla-bydgoskich-kierowcow,wid,13335736,wiadomosc.html?ticaid=5c283 :wallbash:
krzychu-trn Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Koledzy mam pytanko orientujecie się czy kupie samą osłonkę na głośnik do przodu? Dokładnie chodzi mi o ten plastik zakrywający głosnik w boczku od drzwi. Bo dziś go urwałem :wallbash:
bula87 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Koledzy mam pytanko orientujecie się czy kupie samą osłonkę na głośnik do przodu? Dokładnie chodzi mi o ten plastik zakrywający głosnik w boczku od drzwi. Bo dziś go urwałem :wallbash: Myślę, że dostaniesz popytaj osób na forum, które mają auta na części może im coś zostało a tak w ogóle to jakiej wielkości tam są głośniki, bo nie wiem jakie wybrać
Kierownik Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 krzysiek chodzi ci o maskownice napewno dostaniesz
damian_qbass Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Koledzy mam pytanko orientujecie się czy kupie samą osłonkę na głośnik do przodu? Dokładnie chodzi mi o ten plastik zakrywający głosnik w boczku od drzwi. Bo dziś go urwałem :wallbash: wiedziałem że nie wytrzymasz i przy rozbieraniu urwiesz..
przemciotorun Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Koledzy mam pytanko orientujecie się czy kupie samą osłonkę na głośnik do przodu? Dokładnie chodzi mi o ten plastik zakrywający głosnik w boczku od drzwi. Bo dziś go urwałem :wallbash: chyba raczej napewno mam taki....
krzychu-trn Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Koledzy mam pytanko orientujecie się czy kupie samą osłonkę na głośnik do przodu? Dokładnie chodzi mi o ten plastik zakrywający głosnik w boczku od drzwi. Bo dziś go urwałem :wallbash: chyba raczej napewno mam taki.... To jeżeli masz to poproszę na piątek :decayed:
krzychu-trn Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Koledzy mam pytanko orientujecie się czy kupie samą osłonkę na głośnik do przodu? Dokładnie chodzi mi o ten plastik zakrywający głosnik w boczku od drzwi. Bo dziś go urwałem :wallbash: wiedziałem że nie wytrzymasz i przy rozbieraniu urwiesz.. Haha też wiedziałem że coś połamie, ale za to głośnik działa
nowekbdg Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Czesci doszly i bedzie rezanie Lampy zaslepka spryskow (pomalowanie w kolor) xenon zaslepka tylnej wycieraczki uszczelki silnika farby wahacze tuleje maty grzewcze do foteli na tyl i grzane lustra :gwizdanie: :gwizdanie: trzeba jechac do konara i czesc znich odebrac :gwizdanie: a potem [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2011, 09:48_________________________________________________pytanie ile tych wtyczek i pinow do lamp kupic rozumiem ze to jest na h7
Reniu Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 7x pinów do wtyczek, potrzebujesz 14 pinow ale te z aso sa podwojne i jak je przetniesz na pol to z 7 robi sie 14
nowekbdg Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 wszystko kupine tylko nie piny i wtyczki i silniczki
Rekomendowane odpowiedzi