Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DAMIAN cos dla Ciebie : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=200642.0

nic tylko brac... z oponami, jeszcze posmigasz :gwizdanie:

no nie powiem.. o takich myśle... jeśli nie zejdą to po Majowym weekendzie biore [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2011, 20:05_________________________________________________Dziękuje za udanego spota jak zawsze :good:

Damian dogaduj sie z gosciem i sie nie czaj jesli zaklepiesz to gosc poczeka...a jak pojda to sie mozesz ugryź u d(&*%&*e

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobra to jak coś to zmiana ceny A6... 110 tys na letnich :gwizdanie:

Opublikowano

Artur aktualnie z tym gościem jestem w kontakcie, ma mi wysłać fotkę każdej felgi z osobna, bo po 2 zdjęciach wiele ocenić nie można.

Wstępnie są zaklepane także póki co czekam...

Fotki ze spotu super :good: , Przemek moją opinie o felgach znasz, rewelacyjnie auto się prezentuje :notworthy:

Opublikowano

Damian, ja mysle ze jesli nie masz planow obnizac auta to te felgi co Ci podesłałem sa naprawde warte uwagi, nie wiem czy u mnie takie niezagoszczą kiedyś na zimę :kox:

Opublikowano

wiem że są godne uwagi :good: dzięki że pomyślałeś o mnie, jutro ma podesłać zdjęcia wiec zobaczymy

Opublikowano

wiem że są godne uwagi :good: dzięki że pomyślałeś o mnie, jutro ma podesłać zdjęcia wiec zobaczymy

Damian...nie ma problemu, wiem ze kiedys o takich wspominałes...jakbym miał kase leżącą to sam bym je łyknłą bez zastanowienia :good:

ale u mnie narzie sa inne plany...pozniej sie pomyśli

Opublikowano

wiem, widzialem je tylko troche ciezko je dostac w pl..... musze zalatwic jakies kola do renowki, podjade tam gdzie kola wywazalem oni tez dorabiaja dystanse\pierscienie\itp zaptam jaki koszt i czy takie cos zrobia i teraz jeszcze jeden problem bo np do moich felg one byly by oki ale 16 mialy otwor taki ze felgi oparly by sie o to przetloczenie....

Opublikowano

wiem, widzialem je tylko troche ciezko je dostac w pl..... musze zalatwic jakies kola do renowki, podjade tam gdzie kola wywazalem oni tez dorabiaja dystanse\pierscienie\itp zaptam jaki koszt i czy takie cos zrobia i teraz jeszcze jeden problem bo np do moich felg one byly by oki ale 16 mialy otwor taki ze felgi oparly by sie o to przetloczenie....

Tu kolega opisuje taki problem:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=141461

Opublikowano

daj rysunek to ci z kwasówki wytoczę jakie będziesz chciał do końca tygodnia jeszcze tam pracuję.

Opublikowano

no ale cena prawie dwa razy taka...wiec mysle ze bez sensu...[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2011, 22:04_________________________________________________wie ktos moze jak zamontowac takie cos?? :

http://allegro.pl/wskaznik-cisnienia-doladowania-turbo-smoke-i1562653027.html

Opublikowano

no ale cena prawie dwa razy taka...wiec mysle ze bez sensu...[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2011, 22:04_________________________________________________wie ktos moze jak zamontowac takie cos?? :

Artur chsesz montowac u siebie wskaznik doladowania? ja bys zamawial to daj znac

Opublikowano

uderzaj do buby

Opublikowano

no ale cena prawie dwa razy taka...wiec mysle ze bez sensu...

No i spore ET... bez dystansu będzie lipa. Sam wzór świetny, również o takich myślałem :good:

Opublikowano

no ET typowo pod takie A3 jak ja mam... ja w swoich poprzednich 17 (tych co miałem na lato) właśnie miałem ET 56, a w zimówkach mam ET 42...

a tak w ogóle to :hi:

Opublikowano

Tyle, że Damian chce to do A4 :cool1:

Opublikowano

tak z czystej ciekawości . W jakim przedziale ET dla b5 powinno być najlepsze ??

Opublikowano

Tyle, że Damian chce to do A4 :cool1:

wiem, wiem - tylko napisałem o tym wysokim ET :good: