Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziekuje Reniu za przepiekny banner :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

:hi:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no raczej ciężko takie autko sprzedać :naughty:

Opublikowano

damian poszlo pw

Gość -makaveli-
Opublikowano

tak wogóle to przy wywalaniu kata okazało się że turbawa nie była przykręcona :decayed:

Opublikowano

dropsone ta domena to chyba z Uzbekistanu :)

:decayed::naughty:[br]Dopisany: 20 Maj 2011, 18:20_________________________________________________tym kablem do vagow mozna tez podlanczac renowki :naughty: dzisiaj przetestowane na clio2 :naughty: tylko oprogramowanie czesciowo po francusku :wallbash: ale ogarniam teraz inna baze danych do ddt2000 i ide grzebac :kox:

Opublikowano

znam to auto... przyjeżdżało kilkukrotnie na wyścigi organizowane przez SRT... oglądałem, jest naprawdę zadbane i bardzo, bardzo ładne. prawda jest też taka, że mało kto chce dać za 10-letni samochód 75 tys...

Opublikowano

Jest impreza!

Opublikowano

Już po imprezie ;P

Dzisiaj zainwestowałem w żaróweczki Philips Blue Vision Ultra... Przed chwilą wracałem z Torunia i powiem, że w porównaniu z poprzednimi zwykłymi żarówkami jest dzień :D Muszę jeszcze zamówić zestaw do długich i w pozycyjne... :kox:

Opublikowano

Ja od początku zmiany na polift śmigam na 4x Philips Blue Vision... nie mam pewności czy mam ultra ale porównując na spocie, zwykłe żarówki dawały jak siuśki :decayed:

Rzecz jasna nie jest to żaden substytut zenona, po prostu fajne świato :przebiegly: