Reniu Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 No widzę, że Majki szaleje również na obcym gruncie hehe Jak chłopaki powrót do Torunia? Spocik udany, powitaliśmy nowych kolegów no i ogólnie było nas całkiem sporo. Jutro wrzucę kilka fotek które jakoś wyszły. PS. Majki sprawdź wiadomości.
felipe.avant Opublikowano 28 Października 2009 Autor Opublikowano 28 Października 2009 piekny spocik, pozdrowienia dla nowych klubowiczów
nowekbdg Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 pozdro dla nowych;) wpozo pierszy raz chyba nas tylu;d Uwaga na czarna Nisanna Almere 5d po tuningu 2 panow policjantow;/ 1pkt c**je j**ane za zolte swaitlo mi wjebali jeszcze jeden i polece;/[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 23:14_________________________________________________sprawa bedzie w sadzie chcecie byc jako swiatkowie??
Tomek4don Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Nowek weź słownik polski i przetłumacz nam z twojego na polskie co ty takie błędy walisz?? analfabeta ??
nowekbdg Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 nie mam czasu ;p szybko pisze bo sie spiesze;d no i nerwy;d
Newman Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 wow.. widze ze grubo było...
BlackA4 Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 hej, to ja nowy maciek mam nadzieje ze jak wracalismy fordońską i jak ruszałem ze świateł to sie nie śmialiscie obiecuje że jak założe zimowe 12" to bedzie lepsze odejscie jak na pierwszy raz było spoko fajne macie fury oby tak dalej pozdro [br]Dopisany: 29 Październik 2009, 17:30_________________________________________________PS> kiedy bede mogl wstawis miniaturke foto? wie ktos?
Reniu Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Wrzuć obrazek np. na imageshack.us i potem wklej samego linka do .jpg w profilu / Dane publiczne
majki77 Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 No widzę, że Majki szaleje również na obcym gruncie hehe Jak chłopaki powrót do Torunia? Spocik udany, powitaliśmy nowych kolegów no i ogólnie było nas całkiem sporo. Jutro wrzucę kilka fotek które jakoś wyszły. PS. Majki sprawdź wiadomości. jak zawsze powtarzalem, jeździć trza umieć, troszke sie tasowalismy na fordonskiej, najpierw petara i tomek prowadzili no ale stary majki wyjaśnił sprawe młodzierzy przy fotoradarze że nie koniecznie trzeba zwalniać pozdrowionka
Tomek4don Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 no hehe Majki udało sie przed fotoradarem 3maj sie do następnego razu
Petara Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Udało sie bo w Toruniu nie wiedzą do czego służy ta"puszka" u nas zwana fotoradarem więc nie zwalniają
manny90 Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Swoją drogą ile Majki miałeś? Ostatnio nabili ten fordoński słup ;P
nowekbdg Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Wrociwszy wlasniee zrforfoniej z byta lalaa majki wbdg rzzzadziiisz;d
hbd Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Wrociwszy wlasniee zrforfoniej z byta lalaa majki wbdg rzzzadziiisz;d No to dałeś popis lingwistyczny... Ogłaszam konkurs: Kto dziś do godziny 14.00 przetłumaczy ten wpis na polski (zrozumiały polski hehe) temu stawiam piwo )) Nowek Ty nie bierz udziału w konkursie, niech się chłopaki wykażą ;]
rafi_a4 Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 :read: :read: to nie jest takie proste :no: tak mi sie wydaje ze to zadanie dla TURBODYMOMENA
nowekbdg Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 usunołem zobaczymy może ktoś da rade;d
marcin_ducze Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Nowek, zmień dilera,
Reniu Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Wrociwszy wlasniee zrforfoniej z byta alaa majki wbdg rzzzadziiisz;d Wróciłem właśnie z buta z Fordońskiej (było chlanie więc auto zostało) Ałaa (chyba nogi bolą) lub Lalala (śpiew, dalszy ciąg karaoke) Majki w Bydgoszczy rządzisz (hołd idolowi od młodzieży)
Rekomendowane odpowiedzi