przemciotorun Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 do silnika 1,2b 99r komplet przewodow do wspomagania
bula87 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Dropsone o przewody zapytam popołudniu coś już będę wiedział ps. Mam do sprzedania felgi z oponami za 1200zł wzór taki jak Renia i mój
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 panowie wczoraj mialem fajny przypadek zatrzymala mnie policja mialem 67 na 40 okazalo sie ze policjant jest właścicielem audi a4 i zamiast rozmawiać o prędkości oglądał moje auto był zachwycony stanem lakieru i wyglądem haha skończyło się na upomnieniu :naughty: życzę każdemy takich spotkań z policjantami :wink4:
Artur82 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Dropsone o przewody zapytam popołudniu coś już będę wiedział ps. Mam do sprzedania felgi z oponami za 1200zł wzór taki jak Renia i mój Rezweruje dla kumpla!~!! Podja telefon na PW...
jedrekx Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 mogles tego policjanta do klubu zaprosic
przemciotorun Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Dropsone o przewody zapytam popołudniu coś już będę wiedział ps. Mam do sprzedania felgi z oponami za 1200zł wzór taki jak Renia i mój wielkie dzieki, czekam na info. moze byc na pw
bula87 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 kolejny komplet trafił na sprzedaż :gwizdanie: http://http://postimage.org/image/1w6pe1olg/ 950zł stan bdb
Artur82 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 czy w niedziele pisze sie ktos na jakis spot w Bydgoszczy??
bula87 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 czy w niedziele pisze sie ktos na jakis spot w Bydgoszczy?? Lista lista: 1. Bula87
Artur82 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 czy w niedziele pisze sie ktos na jakis spot w Bydgoszczy?? Lista lista: 1. Bula87 2. ArturB6
Kierownik Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Lista lista: 1. Bula87 2. ArturB6 3. Kierownik
rafi_a4 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 PYTANIE: Gdzie w Bydgoszczy poza tym na 3-maja obszyje kierownice skórą...bo tam obszywałem i juz mi złazi gówno. Znacie jeszcze jakis punkt?? Ja kiedys dawalem do poprawki fotel od A5 ktora jezdzilem i bylem mega zadowolony, nie pamietam jak sie firma nazywala ale miescila sie na Jana Pawła (chyba kiedys salon BMW tam byl). W razie co polecam tam popatrzec, masz niedaleko mozesz sie przejechac sprawdzic Wchodzilo sie na lewo od głównego wejścia, nie schodami do góry tylko boczkiem i dołem. teraz przeniesli sie na gdanska wjazd tam gdzie jest ten spec od bmw Rafi a gdzie jest ten spec od BMW?? na Gdanskiej?? na gdanskiej po tej samej stronie co D&W(tuningowy) i blisko nich moze 4,5 kamienic ale numeru nie pamietam jak sie zapytasz o goscia co sie specjalizuje w samochodach bmw to kazdy ci powie
bula87 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Lista lista: 1. Bula87 2. ArturB6 3. Kierownik no czyli mamy już kilka osób kto jeszcze? Ma być ładna pogoda. Toruń co tam taka cisza? :gwizdanie:
bula87 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Buła dzieki za felgi spoko nie ma sprawy niech służą wiernie na naszych polskich drogach ja z kolei dziękuję za naklejki jutro będzie mycie przed pracą i obklejanie
Rekomendowane odpowiedzi