Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:siema:

Lista naklejki:

1. Artur 2 sztuki

2. Bula87

3. Jędrek 2 sztuki

4. Darek 2 sztuki

5. Thumas 2 sztuki

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a co to za naklejki?

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=130035.0

* * *

Siemanko :kawa:

eee to juz taka mialem i chyba jedna mi sie gdzies uchowala...[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 10:22_________________________________________________ta nalepa jest git!

domog.jpg

Opublikowano

a co to za naklejki?

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=130035.0

* * *

Siemanko :kawa:

eee to juz taka mialem i chyba jedna mi sie gdzies uchowala...[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 10:22_________________________________________________ta nalepa jest git!

domog.jpg

DOMOKUN :D

Miałem na Hondzie:P

Opublikowano

Lista naklejki:

1. Artur 2 sztuki

2. Bula87 2 sztuki

3. Jędrek 2 sztuki

4. Darek 2 sztuki

5. Thumas 2 sztuki

Opublikowano

czesc

Panowie, mam pytanko, bede jechac do bydgoszczy za miesiac i chcialbym przy okazji tam shamowac auto,bo w koszalinie to padaka jest. na necie znalazlem firme superchip, jakis Pan Waldek tam robi auta, mam pytanko, mam juz porobione auto i tylko na pomiar mocy chcialem jechac, byl ktos z was moze? jaki koszt, jaka hamownia itd?

dzieki i pozdroo!

Opublikowano

100 zł FWD o ile dobrze pamiętam ;) Waldek ma bardzo dobrą hamownię, zdecydowanie polecam :good:

Opublikowano

Jasne B5 sedan, klubowa wlepa z tyłu, rejestracja CW, kto to taki? Dzisiaj przy rejtana stało...

Opublikowano

Reniu co tak cicho i mało Ciebie ostatnimi czasy...zapracowany :mysli:

Opublikowano

Reniu co tak cicho i mało Ciebie ostatnimi czasy...zapracowany :mysli:

fchooj zapracowany :D

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
Opublikowano

Witam,

http://tirynatory.pl <-- dla tych którzy chcieliby aby TiRy zniknęły z dróg mogą podpisać petycję.

Akcje promuje Program Trzeci Polskiego Radia.

powinny zniknąć.. przedewszystkim byłoby mniej zakorkowanych ulic...

ale pamiętajmy że w wiekszości przypadków to kierowcy osobówek powodują te wypadki z udziałem ciężarówek

Dzisiaj w Toruniu potrącono śmiertelnie dziecko... kierowca uciekł -- aktualnie trwają poszukiwania czerwonego Volkswagen'a New Beetle na blachach CT...

Opublikowano

Karolu i Damianie zapraszam do lektur na innych forach transportu drogowego:

http://www.wagaciezka.com/viewtopic.php?f=2&t=27147&st=0&sk=t&sd=a&hilit=tiry+na+tory

Paweł tak jak napisałem "...dla tych którzy chcieliby aby TiRy zniknęły z dróg" niebardzo interesuje mnie kto ma jakie poglądy to akcja tylko dla chętnych :)

Nie dziwię się że szydera jest na stronie TIRowców bo to o nich chodzi, poza tym jeśli ich dewizą jest nie będzie TIRów na drogach to nie dowieziemy wam warzyw i mięsa do TESCO to ja powiem "w d*pie mam wasze warzywa jak dla mnie możecie zamknąć wszystkie hipermarkety w calej Polsce". Poza tym chodzi o to w tej kampanii zeby tiry dojezdzaly do miejsca X skad beda wyruszac do miejsc docelowych, a to miejsce X bedzie w obrebie powiedzmy 50-60km czyli obręb większego miasta. Chodzi o to zeby TIRy zniknely z drog krajowych i miedzymiastowych.

Proste pytanie, jeśli musiałbyś uczestniczyć w wypadku to wolalbys bys zderzyc sie z osobowka czy z TIRem... ?

Tyle na temat :) Kto chce moze sie dolaczyc, kto nie chce nie musi.