Kempes_1985 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Kierowca tira - Kabaret Smile 7 minuta - bardziej prawdopodobna do zrealizowania akcja Karolusss myślisz że do przyjemności należy przeciskanie się zestawem przez zatłoczone miasta albo ciągnięcie się krajówką za jakimś dziadkiem w osobówce. Aby było lepiej musiałyby być rozwinięte autostrady i ekspresówki, a na obrzeżach większych miast centra logistyczne przy tych drogach - docelówka powiedzmy do 12t DMC i wszystkim żyłoby się łatwiej. Ale do tego to jeszcze nam 200 lat niestarczy Tyle ode mnie na ten temat
WIŚNIA Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 jechał dziś koło krafta? [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 18:26_________________________________________________bo coś mnie tam żółtego śmignęło z kijkami na pace
Kempes_1985 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 niet - to Walduś od Andrysiaka ( podobny ino mała kabina) Ja cały czas obrabiam Warszawkę[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 18:28_________________________________________________damian_qbass kobieta jeździ tą Hondą, którą masz w podpisie? Jeżeli tak to widziałem dzisiaj w Łysomicach lub bardzo podobna. [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 18:30_________________________________________________WIśnia za robotę byś się zabrał, a nie patrzysz co przejeżdża - jeszcze niedokładnie [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 18:31_________________________________________________Chyba jednak nie sprzedam Audi - szukam mieszkania; dość mieszkania na kupie Jeden kredyt dzisiaj spłaciłem - można brać następny
WIŚNIA Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 taka praca czy się stoi cz się leży ..........zł się należy [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 18:33_________________________________________________Daf-em XF 3 osiówką jechałem na testy
Kempes_1985 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 kiedyś też miałem tam pracować i mieszkać w tej chacie Ale odpuściłem sobie [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 18:35_________________________________________________idę kąpać Lenkę
Kempes_1985 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 GG nie macie kmiotki czekałem na to
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 GG nie macie kmiotki czekałem na to Kempes jedziecie z nami(Wiśnią i Magdą) na następny wypad w Polske :?:
manny90 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 niet - to Walduś od Andrysiaka ( podobny ino mała kabina) Ja cały czas obrabiam Warszawkę[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 18:28_________________________________________________damian_qbass kobieta jeździ tą Hondą, którą masz w podpisie? Jeżeli tak to widziałem dzisiaj w Łysomicach lub bardzo podobna. [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 18:30_________________________________________________WIśnia za robotę byś się zabrał, a nie patrzysz co przejeżdża - jeszcze niedokładnie [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 18:31_________________________________________________Chyba jednak nie sprzedam Audi - szukam mieszkania; dość mieszkania na kupie Jeden kredyt dzisiaj spłaciłem - można brać następny Jakbyś kredyt hipoteczny chciał brać to wal, teściowa w tym siedzi, może oferta będzie korzystniejsza...
WIŚNIA Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 GG nie macie kmiotki szeryf forum [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 19:21_________________________________________________ GG nie macie kmiotki czekałem na to Kempes jedziecie z nami(Wiśnią i Magdą) na następny wypad w Polske :?: do washuty ? :polew:
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 do washuty ? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 19:25_________________________________________________ GG nie macie kmiotki szeryf forum ktoś musi to nieogarnięte towarzystwo pilnować
Kempes_1985 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 manny90 dzięki za info - na pewno się odezwę jak tylko coś wybierzemy Grześ z małym dzieckiem to takie wypady na razie muszą poczekać. [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 19:57_________________________________________________chociaż w sobotę w ramach usypiania przez 1,5 godziny objeżdżałem powiat wokoło, ten samochód odkąd u mnie jest jeszcze nigdy nie jechał tak wolno przez tak długi czas - będzie trzeba odmulić [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 20:03_________________________________________________czas spać o 24 do roboty
damian_qbass Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 niet - to Walduś od Andrysiaka ( podobny ino mała kabina) Ja cały czas obrabiam Warszawkę[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 18:28_________________________________________________damian_qbass kobieta jeździ tą Hondą, którą masz w podpisie? Jeżeli tak to widziałem dzisiaj w Łysomicach lub bardzo podobna. [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 18:30_________________________________________________WIśnia za robotę byś się zabrał, a nie patrzysz co przejeżdża - jeszcze niedokładnie [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 18:31_________________________________________________Chyba jednak nie sprzedam Audi - szukam mieszkania; dość mieszkania na kupie Jeden kredyt dzisiaj spłaciłem - można brać następny jeśli chodzi o Honde to nie Moja:) ja mam delikatnie inną a tą którą widziałeś była napewno na białych felgach.... ja mam białe ale tylko stalówki
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 co tam łobuzy wybiera się ktoś z Was (bydgoszczan) w niedziele na meczyk na Zawisze najważniejszy od kilkunastu lat, mecz o awans do 1 ligi na trybunach będzie od 1. minuty ostry doping ja dzisiaj jade po bilety :kox: :kox:
jedrekx Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 jakby ktoś jeszcze nie ogarnął klimy: http://www.groupon.pl/deals/bydgoszcz?nlp=&CID=PL_CRM_96_0_0_0&utm_source=Deal_general_newsletter&utm_medium=All_Cities&utm_content=Initial_Version&utm_campaign=Varies
Rekomendowane odpowiedzi