jedrekx Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 A6 C6 to się w ogóle jeździ za***iście...
Kacper_1987 Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 kazdy lubi to co lubi ja jezdzilem BMW, VW, teraz jezdze audi i mi sie najlepiej jezdzilo bmw
Janekx Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Komfort w BMW lepszy? hmmm czy ja wiem. Jak szukałem B6 to oglądałem też kilka E46, ale lepiej jeździło mi się B6. No i jakość wnętrza moim zdaniem lepsza jest w Audi
Blondi89 Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Ja mam wrażenie ze wnetrze bmw ma woń pasteli Pentel'a hehe. Ale złotym e46 w cabrio bym nie pogardziła Jedrek chyba widziałam wczoraj Twoje A3, ale nie jestem pewna. No i nie wiem Czy Ty je prowadzileś czy nie, bo za daleko było zeby dojrzeć twarz :>
jedrekx Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 właścicielem mojego ex A3 jest mój brat, ale często można mnie jeszcze w nim zobaczyć zwłaszcza między 8, a 17... a tak to ewentualnie jako pasażer jeżdżę..
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 ale temat złapaliście ja nie lubie BMW
damian_qbass Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 obie marki mają swoje wady i zalety... każdy wybiera to co uważa za słuszne i według swojego gustu... takich tematów było cała masa poruszanych na różnych forach... auta tej klasy mają podobny komfort i wygode, kwestia to co komu pasuje ... bardzo odpowiada mi E60 w M-pakiecie sam z chęcią bym się do tego modelu przesiadł... tylko : nie Tyczy to się wszystkich ale dla mnie bmw troszeczke zajeżdza szpanerstwem, dzieciakami o wygórnowanym mniemaniu osobistym i ludzmi którzy zamiast intelektem w prosty sposób chcą zabłysnąć z pośród tłumu myśląc że są władcami świata ..
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 bmw troszeczke zajeżdza szpanerstwem, dzieciakami o wygórnowanym mniemaniu osobistym i ludzmi którzy zamiast intelektem w prosty sposób chcą zabłysnąć z pośród tłumu myśląc że są władcami świata .. Bo Mogę Wszystko
Blondi89 Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 tylko : nie Tyczy to się wszystkich ale dla mnie bmw troszeczke zajeżdza szpanerstwem, dzieciakami o wygórnowanym mniemaniu osobistym i ludzmi którzy zamiast intelektem w prosty sposób chcą zabłysnąć z pośród tłumu myśląc że są władcami świata .. Wiele ludzi tak sądzi nie tylko o użytkownikach BMW, ale także o tych co jeżdzą audi i mercami...
damian_qbass Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 tylko : nie Tyczy to się wszystkich ale dla mnie bmw troszeczke zajeżdza szpanerstwem, dzieciakami o wygórnowanym mniemaniu osobistym i ludzmi którzy zamiast intelektem w prosty sposób chcą zabłysnąć z pośród tłumu myśląc że są władcami świata .. Wiele ludzi tak sądzi nie tylko o użytkownikach BMW, ale także o tych co jeżdzą audi i mercami... każda specyficznie zachowująca się grupa ludzi wybiera inną marke aut...ja nie slyszałem żeby akurat o użytkownikach Audi było tyle negatywnych opini co o posiadaczach bmw... powiem szczerze że kiedyś byłem na małej pojeżdzawce w Toruniu zimą.. gdzie zwolenników latania bokiem w bmw była cała masa (myślących ŻE MOGĄ WSZYSTKO).. przyjechał gośc zwykłym polonezem i poprostu ich zawstydził jak można jeździć... a do tego nie potrzeba tylko i wyłącznie dużej mocy i napędu na tylne koła...tylko troszeczke głowy. Głównie dlatego fani marki z Bawari chwalą sobie te auta ze względu na ich osiągi... równie dobrze to samo można powiedziec o Subaru, chyba wszyscy wiemy jak to rewelacyjnie jeździ ale wnetrze jest poprostu kiepskie... każdy samochód jest na swój sposób wyjątkowy i ma swoich odbiorców .. Jeśli wszystkie koncerny robiłyby jednakowe modele o tych samych osiągach i parametrach świat motoryzacji byłby poprostu bardzo nudny a ludzie popadaliby w depresje Temat Inne Marki vs BMW uważam za zakończony
Reniu Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Damian... Ty chyba na prawde nie lubisz beemkowcow Hondziarze na naszych wspólnych spotach (wspólnych godziną) też nie zachowywali się wzorowo
przemciotorun Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Damian... Ty chyba na prawde nie lubisz beemkowcow Hondziarze na naszych wspólnych spotach (wspólnych godziną) też nie zachowywali się wzorowo :thumbdown:
musti Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Jedzie ktoś od Was na Ogólnopolski Zimowy do BT ??? :decayed: Reniu ?
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 użytkownicy BMW dzielą się na 2 grupy : 1- na tych z ad hd za kierownicą (czyt użytkownicy 3er i 5er) 2- na tych co lubią jazde spokojną i kulturalną ( czyt użytkownicy 7er) ja zawsze staram się jeździć z kulturą ....przepuszczam ludzi na pasach,ustepuje autobusom itd i nie ważne że jade 7er :gwizdanie:
Artur82 Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Siema Pany Ja mam taki plan...ale co z tego wyjdzie to jeszcze nie wiadomo
Miszka82 Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 siema Pany i Panie jeśli są tu jakieś mieszka ktoś z Was w okolicy Biskupca powiat nowowiejski lub tam bywa ? jest tam furka do obejrzenia dla mojej lubej mógłby ktoś tam podjechać i zobaczyć furkę - odwdzięczę się bankowo lub może ktoś coś wie nt tej Fiesty/tego sprzedawcy ? http://allegro.pl/ford-fiesta-1-4tdci-2003r-5-drzwiowa-i1788089346.html
jedrekx Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 ale Biskupiec to chyba już warmińsko-mazurskie?
damian_qbass Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Damian... Ty chyba na prawde nie lubisz beemkowcow Hondziarze na naszych wspólnych spotach (wspólnych godziną) też nie zachowywali się wzorowo potwierdzam dlatego Honda jest na sprzedaż [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 22:08_________________________________________________ użytkownicy BMW dzielą się na 2 grupy : 1- na tych z ad hd za kierownicą (czyt użytkownicy 3er i 5er) 2- na tych co lubią jazde spokojną i kulturalną ( czyt użytkownicy 7er) z tym się także zgodzę... a 7er to takie spokojne Gangsterskie auto
Rekomendowane odpowiedzi