Gość -makaveli- Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 nie no za kółko śmiało mogę wejść dopije kawe i będe jak nowo narodzony.....a co do spontanu w myślu to możliwe że na 17 na mecz ze znajomymi pojedziemy na Zawiszę :gwizdanie:
WIŚNIA Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 http://www.wiocha.pl/135967,KOT :polew:
damian_qbass Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 raz nie zawsze... tylko głowa boli...
djbinek Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Siemanko! Za miesiąc będę sprzedawał moją A4, więcej informacji w dziale Giełda Kujawsko-Pomorska (ogłoszenia)
przemciotorun Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 jak ja nie lubie poniedziałków poniedzialek jest oki.... jak sie robote w niedziele zaczyna...
Reniu Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Poniedziałek jest oki jak się ma akurat wolne
rafi_a4 Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Poniedziałek jest oki jak się ma akurat wolne
Rekomendowane odpowiedzi