Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawiało jakąś wioskę.... :naughty:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ktoś pewnie przyjechał z UK :) czesto widze A4 na brytyjskich rejestracjach w toruniu ale przeważnie B6

Opublikowano

ehhh coś ciężko sprzedać auto w tych czasach....

Honda stoi i Stoi był jeden konkretny klient... tylko mało chciał dać, a za grosze też nie sprzedam bo się nie opłaci, wole trzymać i jeździć do końca

Opublikowano

najlepsi są ci co dzwonią i się targują jak auta na oczy jeszcze nie widzieli :polew:

najlepiej to za darmo by chcieli...a i tak by wydziwiali i marudzili

Opublikowano

20" w B5? :thumbdown: wioska (przesada) a do tego zwykłe tabotety :thumbdown:

Opublikowano

najlepsi są ci co dzwonią i się targują jak auta na oczy jeszcze nie widzieli :polew:

najlepiej to za darmo by chcieli...a i tak by wydziwiali i marudzili

rozumiem potargować się o 200-300zł ale wiecej nie ma szans... fakt, faktem auto nie jest nowe... jest poprostu stare, ma swoje dobre lata dawno za soba ale jeśli części są powymieniane na nowe a sam koszt napraw to 2/3 całej wartości auta no to nie ma możliwości sprzedania za grosze [br]Dopisany: 15 Październik 2011, 00:41_________________________________________________

20" w B5? :thumbdown: wioska (przesada) a do tego zwykłe tabotety :thumbdown:

do B5 to 19' zaduże ale Reniu wzór fajny :P [br]Dopisany: 15 Październik 2011, 00:43_________________________________________________a tak z innej beczki to dzisiaj Autostrade otworzyli z Toronto do Gdańska :good:

Opublikowano

do bmw to ja aż taki przekonany nie jestem ale E60 w M-pakiecie Piękna sprawa :slina:[br]Dopisany: 15 Październik 2011, 00:55_________________________________________________bardzo podobaja mi się te poliftowe tylne światła w nich

Opublikowano

Ostatnio na osiedlu słyszałem E60 530D z (chyba) Miltekiem.. ja pierdziu ale to grało... w każdym bądź razie było słychać te 3 litry.... :shocked:

Opublikowano

[br]

Łorewa...

To chcę i chooj... nic więcej....

Opublikowano

no to chyba jedyne bmw które jako tako wygląda i się prezentuje... 7er ładne ale jak już coś kupować to z nowszej gamy, Piękne Raniu....

a tutaj jeszcze moge wam podeślać... oglądajcie od 0:40... dzwięk bmw który jest naprawde kozacki

[br]Dopisany: 15 Październik 2011, 01:08_________________________________________________tośśśśmy pogadali o Bawarkach :tongue4:

a teraz czas na spanie i zagłebienie się w marzenia :evil:

Dobranocka :)

Opublikowano

Damian :brawo:

E60 jest wyjebane stylistycznie w kosmos... sorry Audi... nie macie takiego zadziora w serii.... :gwizdanie:

Opublikowano

no coś w tym jest :) ale wnetrze audi jest jednak dla mnie ładniejsze :)

dobra uciekam :) a Ty Reniu spać a nie buszujesz po necie :P :P

Opublikowano

Paliwo mnie się skończyło więc zamierzam walnąć w poduchę :naughty:

Sajonara... po Hondziowemu :D

Opublikowano
:bry: Wszystkim, ale się wczoraj aktywność zrobiła na tym naszym forum :kox: chłopaki nadrobiliście cały tydzień :polew: