damian_qbass Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 dzięki chłopaki za spota atmosfera jak zawsze git a "esa" była tak szybka , że niestety nie widzieliśmy jej nawet jak już było po spocie ;([br]Dopisany: 16 Październik 2011, 18:49_________________________________________________Jędrek i Damian poszedł mail Manny dawaj zdjęcia z tej nowej busoli pokaż czy była warta "takiej" obstawy w transporcie przez most ok dzieki za maila:) będe naganiał klientele Dariusz dawaj foto [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 21:54_________________________________________________ludzie to mają pomysły.... :gwizdanie:
manny90 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Dzięki za spota Dopiero wróciłem :gwizdanie: Jak pojechałem po Anię na starówkę to spotkałem znajomych i się w Toruniu zasiedzieliśmy Damian dzięki za pomoc! Przy najbliższej okazji stawiam browara ;P Fotki zaraz będę zgrywał.
damian_qbass Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 wporządku, nie ma za co dziękować czekamy na zdjęcia
bula87 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Jędrek a chłopaki się odezwali do Ciebie w końcu czy już nie?
damian_qbass Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 oj to nieładnie, nieładnie...
manny90 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=125484.msg2684272#msg2684272
bula87 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 może im naleśniki zaszkodziły Darek zdjęcia , najładniejsza "esa"
damian_qbass Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Darek ładne zdjęcia ... pomniejszyłeś je pewnie?
manny90 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Darek ładne zdjęcia ... pomniejszyłeś je pewnie? Dość znacznie oryginały 4288x2848 pikseli, trochę ważą...
bula87 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Damian one są już z maksa rozciągnięte zobacz jaka kasza na fotach
manny90 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Damian one są już z maksa rozciągnięte zobacz jaka kasza na fotach no dobra, zgrałem miniaturki
jedrekx Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 na tym zdjęciu stwierdzam, że mój przedni zderzak jest okropny byle do wiosny a na tym, że te chromy są fe
musti Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Jędrek a chłopaki się odezwali do Ciebie w końcu czy już nie? Toć my dopiero żeśmy wrócili po tym jak wysłałem SMS Jędruś sorka ale nie miałem jak zadzwonić ani Ci odpisać potem może im naleśniki zaszkodziły Darek zdjęcia , najładniejsza "esa" nie było miejsca w tyj waszej naleśnikarni :naughty:
bula87 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 ale na tym pierwszym zdjęciu jaki mam mały prześwit pomiędzy kołem a nadkolem [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 23:01_________________________________________________ Jędrek a chłopaki się odezwali do Ciebie w końcu czy już nie? Toć my dopiero żeśmy wrócili po tym jak wysłałem SMS Jędruś sorka ale nie miałem jak zadzwonić ani Ci odpisać potem może im naleśniki zaszkodziły Darek zdjęcia , najładniejsza "esa" nie było miejsca w tyj waszej naleśnikarni :naughty: a my się już baliśmy, że Wam coś zaszkodziło , ale na zdjęciach ze spotu Jesteście
damian_qbass Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 oj oj a my tak na was liczyliśmy:P to trzeba było powiedziec w którym miejscu będziecie na jedzonku, bysmy podjechali na tym zdjęciu stwierdzam, że mój przedni zderzak jest okropny byle do wiosny a na tym, że te chromy są fe heh nie przesadzaj... to taki efekt jest zmniejszenia fotek [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 23:03_________________________________________________ ale na tym pierwszym zdjęciu jaki mam mały prześwit pomiędzy kołem a nadkolem [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 23:01_________________________________________________ Jędrek a chłopaki się odezwali do Ciebie w końcu czy już nie? Toć my dopiero żeśmy wrócili po tym jak wysłałem SMS Jędruś sorka ale nie miałem jak zadzwonić ani Ci odpisać potem może im naleśniki zaszkodziły Darek zdjęcia , najładniejsza "esa" nie było miejsca w tyj waszej naleśnikarni :naughty: a my się już baliśmy, że Wam coś zaszkodziło , ale na zdjęciach ze spotu Jesteście ale na tym pierwszym zdjęciu jaki mam mały prześwit pomiędzy kołem a nadkolem [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 23:01_________________________________________________ Jędrek a chłopaki się odezwali do Ciebie w końcu czy już nie? Toć my dopiero żeśmy wrócili po tym jak wysłałem SMS Jędruś sorka ale nie miałem jak zadzwonić ani Ci odpisać potem może im naleśniki zaszkodziły Darek zdjęcia , najładniejsza "esa" nie było miejsca w tyj waszej naleśnikarni :naughty: a my się już baliśmy, że Wam coś zaszkodziło , ale na zdjęciach ze spotu Jesteście żle zaparkowali dlatego
musti Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 ale na tym pierwszym zdjęciu jaki mam mały prześwit pomiędzy kołem a nadkolem [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 23:01_________________________________________________ Jędrek a chłopaki się odezwali do Ciebie w końcu czy już nie? Toć my dopiero żeśmy wrócili po tym jak wysłałem SMS Jędruś sorka ale nie miałem jak zadzwonić ani Ci odpisać potem może im naleśniki zaszkodziły Darek zdjęcia , najładniejsza "esa" nie było miejsca w tyj waszej naleśnikarni :naughty: a my się już baliśmy, że Wam coś zaszkodziło , ale na zdjęciach ze spotu Jesteście jakby nam coś zaszkodziło to nie naleśniki a wódeczka jedynie :naughty: dzięki za zdjęcia :polew: a gdzie my żeśmy nie byli na tej szamie chłopie
damian_qbass Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 chociaż dobre jedzenie podali ?
manny90 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 oj oj a my tak na was liczyliśmy:P to trzeba było powiedziec w którym miejscu będziecie na jedzonku, bysmy podjechali na tym zdjęciu stwierdzam, że mój przedni zderzak jest okropny byle do wiosny a na tym, że te chromy są fe heh nie przesadzaj... to taki efekt jest zmniejszenia fotek [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 23:03_________________________________________________ ale na tym pierwszym zdjęciu jaki mam mały prześwit pomiędzy kołem a nadkolem [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 23:01_________________________________________________ Jędrek a chłopaki się odezwali do Ciebie w końcu czy już nie? Toć my dopiero żeśmy wrócili po tym jak wysłałem SMS Jędruś sorka ale nie miałem jak zadzwonić ani Ci odpisać potem może im naleśniki zaszkodziły Darek zdjęcia , najładniejsza "esa" nie było miejsca w tyj waszej naleśnikarni :naughty: a my się już baliśmy, że Wam coś zaszkodziło , ale na zdjęciach ze spotu Jesteście ale na tym pierwszym zdjęciu jaki mam mały prześwit pomiędzy kołem a nadkolem [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 23:01_________________________________________________ Jędrek a chłopaki się odezwali do Ciebie w końcu czy już nie? Toć my dopiero żeśmy wrócili po tym jak wysłałem SMS Jędruś sorka ale nie miałem jak zadzwonić ani Ci odpisać potem może im naleśniki zaszkodziły Darek zdjęcia , najładniejsza "esa" nie było miejsca w tyj waszej naleśnikarni :naughty: a my się już baliśmy, że Wam coś zaszkodziło , ale na zdjęciach ze spotu Jesteście żle zaparkowali dlatego Parking jest do 2 godzin tylko. Limit czasu przekroczyli
Rekomendowane odpowiedzi