Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :kawa:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

krzychu chcesz kalendarz? bo ja bede zamawial mozemy wziasc jedna przesylke chyba ze ktos jeszcze z torunia chce

Opublikowano

:hi:

a może ogólnie zamówić dla wszystkich co chcą na jedną osobę i zrobić konkret spota to się rozda, a przy okazji będzie pretekst do obecności na spocie :kox:

Opublikowano

:hi:

a może ogólnie zamówić dla wszystkich co chcą na jedną osobę i zrobić konkret spota to się rozda, a przy okazji będzie pretekst do obecności na spocie :kox:

:good:

Opublikowano

Przecież to się nasuwa automatycznie :przebiegly:

Opublikowano

ja odpadam z grupowego zamowienia bo niewiem czy znajde czas do konca roku zeby odebrac od kogos ten kalendarz, a w sumie jak mam cisnac do bydgoszczy to i tak lepiej jak zaplace za przesylke.... i nawet nie o koszta chodzi ale niestety o czas....[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 10:16_________________________________________________ale dla calej reszty z bdg i okolic grupowe zamowienie jest jak najbardziej :good:

Opublikowano

to ja proponuję, żeby uregulować płatności i ustalić do kogo wysyłka :wink4:

Opublikowano

Póki co naliczyłem 7 osób od nas na kalendarz (Wera, Artur, Jedrex, dobis, Kierownik, Bula, Ja). Ktoś jeszcze chętny?

W tym momencie za wysyłkę ~2,60 wychodzi.

Opublikowano

Jeszcze Reniu pewnie :)

Opublikowano

Do mnie pewnie poleci i tak, więc się nie wpisuję na listę.

Opublikowano

Witam kolegów po ponad roku jazdy z ciemnymi szybami nadszedł ten dzień ze komuś z policjantów nie spodobało się moje audi i postanowili mnie zatrzymać :kox: :kox: :kox: :kox: :decayed:

Mam pytanko poleci mi ktoś stacje diagnostyczną gdzie podbiją mi papiery na szyby z foliami ?? na terenie bdg i okolic :kox: :kox:

Opublikowano

Witam kolegów po ponad roku jazdy z ciemnymi szybami nadszedł ten dzień ze komuś z policjantów nie spodobało się moje audi i postanowili mnie zatrzymać :kox: :kox: :kox: :kox: :decayed:

Mam pytanko poleci mi ktoś stacje diagnostyczną gdzie podbiją mi papiery na szyby z foliami ?? na terenie bdg i okolic :kox: :kox:

spróbuj na kolbego moje audi tam przeszło 1-szy przegląd :naughty:

Opublikowano

w sprawie kalendarzy to Bydgoszcz pewnie wspólna przesyłka, a jak z resztą? podłącza się ktoś do nas? :)

Opublikowano

Jedrek czyli Ty poprowadzisz ten temat dla Bydgoszczy ??

Opublikowano

Jedrek mnie możesz wkleić

Opublikowano

mogę powiedzieć żeby Jarko do mnie przesłał - nie ma najmniejszego problemu :) dropsone napisał, że on osobno bo nie będzie miał czasu.. a jak reszta? Bula? nie wiem kto jeszcze zamawiał :)

Opublikowano

mogę powiedzieć żeby Jarko do mnie przesłał - nie ma najmniejszego problemu :) dropsone napisał, że on osobno bo nie będzie miał czasu.. a jak reszta? Bula? nie wiem kto jeszcze zamawiał :)

jak najbardziej jestem za :good:

Opublikowano

Czyli tak, wysyłka do mnie:

1. Wera (?)

2. Artur

3. Manny

4. Dobis

5. Bula

6. Kierownik

7. ja

jutro gdzieś w okolicach popołudnia napiszę do Jarka :hi:

Opublikowano

czyli przelew za kalendarz 30zł i przesyłka u Ciebie dobrze myślę?