Kierownik Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 narazie z chipami sie wstrzymujemy bo nowa hamownia pod koniec roku ma byc gotowa
marcintuchola Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Quattro tez bedzie mozna hamowac?
jedrekx Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 ja jestem chętny, ale najlepiej w sobotę (może być i Toruń bo tam będę) bo w niedzielę przyjeżdża kupiec po Vectrę...
przemciotorun Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 mi to bez różnicy, tylko do jutra do wieczora bym musial wiadziec czy cos robimy czy nie, bo bede znowu auto rozbieral, a jak by cos bylo to wstrzymałbym sie do poniedzialku
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 wczoraj po Fordońskiej śmigała S4 b7 w avancie czarna w schwarz pakiecie (blachy WN....) ..... kozackie auto
przemciotorun Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 kolejne zamowienie poszlo do showcarshine a mialo juz byc wszystko....
Kierownik Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 Quattro tez bedzie mozna hamowac? Niestety bedzie tylko oska sory za zamieszanie , ale niestety 4x4 jednak nie bedzie
dobis1 Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 Quattro tez bedzie mozna hamowac? Niestety bedzie tylko oska sory za zamieszanie , ale niestety 4x4 jednak nie bedzie Kieras a ile za shamowanie mojej ośki?
Robertuss Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Quattro tez bedzie mozna hamowac? Niestety bedzie tylko oska sory za zamieszanie , ale niestety 4x4 jednak nie bedzie Kieras a ile za shamowanie mojej ośki? Gdzie jest dokładnie ta hamownia? Może jakieś grupowe hamowanko?
Rekomendowane odpowiedzi