henias1987 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 witam to ustalcie date i jakby mozna bylo to bym sie dolaczyl pozdro
marcin_ducze Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 A więc ja proponuje 7 wrzesień..
Grzegorz76 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Witam. Panowie, mam pytanie. Wiecie może gdzie można, w kuj-pom wyprostować felgi aluminiowe? Ale tak na cacy, nie u patyraków. W Brodnicy jest jeden facet ale dokładnie mi nie wyprostował, jest jeszcze bicie. Pewnie nie mają odpowiedniego sprzętu. Pozdrawiam i sorka, że nie na temat..
qoperek Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 hmmm 7 i 8 wrzesnia jest na lucznicce ten zlocik car audio i tunningu ,bedzie final mistrzostw polski w naglosnieniu i takie inne pierdoly to nie wiem juz
sewek Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 witam ,mam pytanko do was-dzisiaj jak odprowadzałem na parking swoje auto zobaczyłem na nim super A4 B6 czarne,z rej CNA dwie cyferki ,literka i literka M(nie podałem całego nr ,ze własciciel sie nie wkurzył) auto miało nalepki na tyle A4 klub.pl czy to ktos od was??jak tak dajcie namiary bo auto piękniusie bylo :>
Newman Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 nie kojarze.... ale na zlocie w Sobieszewie byly takie piekne sztuki...
strobo Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 Możemy się zawsze spiknąć na łuczniczce w sobotę lub niedziele gdzieś kolo 13-14.
qoperek Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 no w sumie bylby to dobry pomysl jak na moje
przemciotorun Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 witam ,mam pytanko do was-dzisiaj jak odprowadzałem na parking swoje auto zobaczyłem na nim super A4 B6 czarne,z rej CNA dwie cyferki ,literka i literka M(nie podałem całego nr ,ze własciciel sie nie wkurzył) auto miało nalepki na tyle A4 klub.pl czy to ktos od was??jak tak dajcie namiary bo auto piękniusie bylo :> jak by mialo rejestracje CT..... to moje... pozdrawiam
refliks Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 witam ,mam pytanko do was-dzisiaj jak odprowadzałem na parking swoje auto zobaczyłem na nim super A4 B6 czarne,z rej CNA dwie cyferki ,literka i literka M(nie podałem całego nr ,ze własciciel sie nie wkurzył) auto miało nalepki na tyle A4 klub.pl czy to ktos od was??jak tak dajcie namiary bo auto piękniusie bylo :> jak by mialo rejestracje CT..... to moje... pozdrawiam ....albo moje ...i co z tym spotem kiedy organizujecie, bo bym chcial sie podlaczyc??
qoperek Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 no spocik mozna w sob lub niedziele na lucznicce , zobaczymy co tam sie dzieje i wymysli sie cos ,ja napewno podjade zobaczyc co tam sie dzieje
felipe.avant Opublikowano 5 Września 2008 Autor Opublikowano 5 Września 2008 jutro już sobota, czyli niedziela będzie dobra godzina popołudniowa..np.14
qoperek Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 no ja dzis bede jakos kolo 15 tam i niech wam bedzie jutro na 14
qoperek Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 no to dzisiaj o 15 zeby wszyscy byli :> :>
marcin_ducze Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 byłem, ale na nikogo się nie natknołem. ta łuczniczka to chyba nie był dobry pomysł, bo ciężko było kogoś znależć w tym tłumie aut.
qoperek Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 no ja tez bylem i chyba widzialem 2 a4 na parkngu przed luczniczka i moje bylo 3 ;p ale ogolem bylo tloczno
Newman Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 panowie.. cos kiepsko szukaliscie.... ja ze strobo od razu sie spiknelismy i stalismy w miejscu gdzie ludki gume pala.. tam kolo komina czekalismy do 14:40 i sie zawinelismy.... trzeba bedzie powtorzyc
Rekomendowane odpowiedzi