Kempes_1985 Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Witam. Czyści ktoś z forum nastawniki pomp wtryskowych? Jeżeli nie to może dacie namiary na jakąś firmę godną polecenia i w miarę tanią.
gurban6 Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Witam ponownie . Jestem nadal chyba tu w klubie skoro mogę pisać A tak na poważnie to trochę jak zawsze brakuje czasu ale staram się i myślę że wystaram się.Pozdrawiam.
jedrekx Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 takie pytanie, robimy coś ze spotami? coraz mniej osób przyjeżdża w niedziele..
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 :hi:ja wstepnie sie pisze na następną niedziele
Reniu Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 takie pytanie, robimy coś ze spotami? coraz mniej osób przyjeżdża w niedziele.. Mi niedziela od dłuższego czasu nie bardzo pasuje, wolałbym dowolny dzień w tygodniu ok godz. 18
Arturoo Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 lepiej w tygodniu ...po pracy +żarełko + kawusia ....w weekend to trza z Rodziną nadrabiać zaległości z tygodnia
otles2 Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 witam Pilnie potrzeny jest Gril do mojej b6 moze byc poniszczony bo itak bedzie szedl na czarny mat w okolicy bydzi Pilne byle by mial cale zaczepy i byl ori wie cos ktos??
przemciotorun Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 ja co do spotow to niesety tak jak pisalem predzej...moze pod koniec miesiaca, chociaz tez nie obiecuje, auto praktycznie caly czas rozkrecone, znowu jakies graty sie nazbieraly, pozatym w polowie kwietnia auto idzie do malowania, wywalam zawias do romontu...... najwyzej jak cos to nissanem podjade
winczako Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 mi by bardziej pasowało w środku tygodnia . ale nie w przyszlym tyg.
Arturoo Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 No my z Andrzejem za często też nie damy rady
jedrekx Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 No my z Andrzejem za często też nie damy rady no jak Wy nie dacie rady to kto ma dać
Arturoo Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 inaczej........my się dopasujemy ---------- Post dopisany at 18:11 ---------- Poprzedni post napisany at 18:10 ---------- Do Waszego dnia spotów
Rekomendowane odpowiedzi