musti Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 W weekend spot u mnie na działce zapraszam wszystkich chętnych z namiotami
barteksak Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Witammam pytanie czy znacie w Bdg jakiegoś dobrego mechanika od głowic koledze w civiku 5gen. cos wysiadlo i trzeba zajrzeć do serducha bo kompresji jednej brak. rozrząd sie wysypał i pewnie będą uszkodzenia. pzdr polecam Auto Franczak na Osowej Górze- vis a vis schroniska dla zwierzaków.
WIŚNIA Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Robimy dzisiaj spota? ---------- Post dopisany at 14:23 ---------- Poprzedni post napisany at 14:22 ---------- np.w pieckach,pieczyskach byle gdzieś nad wodą lub tradycyjnie Łuczniczka ?
jedrekx Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 dziś nie dam rady... w niedzielę jak najbardziej
musti Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Jutro o 4 wyjeżdżam tak więc w sobotę grilla palę gdzie ta delegacja od Was ? ---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 19:05 ---------- Jak coś to dzwońcie na tel
Arturoo Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 musti ....Ty trafiłeś w zły region....u nas takie zaproszenie nie zostało by bez echa.......
WIŚNIA Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Boże widzisz i nie grzmisz ---------- Post dopisany at 10:52 ---------- Poprzedni post napisany at 10:50 ---------- musti ....Ty trafiłeś w zły region....u nas takie zaproszenie nie zostało by bez echa....... weź mnie poszukej lokum tam u was bo tu już nie wyrabiam smuty takie że szok aha i prace koło 5tyś. na rękę starczy
barteksak Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 to jak jutro spot 18 ? luczniczka ?
Arturoo Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Boże widzisz i nie grzmisz ---------- Post dopisany at 10:52 ---------- Poprzedni post napisany at 10:50 ---------- musti ....Ty trafiłeś w zły region....u nas takie zaproszenie nie zostało by bez echa....... weź mnie poszukej lokum tam u was bo tu już nie wyrabiam smuty takie że szok aha i prace koło 5tyś. na rękę starczy w tygodniu się odezwę ...z pracą i kasą to luz ale z fajnym lokum będzie bida.... bo tu takich nie ma :polew:
shadowrunner Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 No jak nie ma jak nie ma a na ten przykład malownicza Ruda Śląską z widokiem na hałda ? I do gór blisko ... tego mnie brakuje w kuj-pom ale kto wie może kiedyś wrócę na stare śmieci. Boże widzisz i nie grzmisz ---------- Post dopisany at 10:52 ---------- Poprzedni post napisany at 10:50 ---------- musti ....Ty trafiłeś w zły region....u nas takie zaproszenie nie zostało by bez echa....... weź mnie poszukej lokum tam u was bo tu już nie wyrabiam smuty takie że szok aha i prace koło 5tyś. na rękę starczy w tygodniu się odezwę ...z pracą i kasą to luz ale z fajnym lokum będzie bida.... bo tu takich nie ma :polew:
WIŚNIA Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Boże widzisz i nie grzmisz ---------- Post dopisany at 10:52 ---------- Poprzedni post napisany at 10:50 ---------- musti ....Ty trafiłeś w zły region....u nas takie zaproszenie nie zostało by bez echa....... weź mnie poszukej lokum tam u was bo tu już nie wyrabiam smuty takie że szok aha i prace koło 5tyś. na rękę starczy w tygodniu się odezwę ...z pracą i kasą to luz ale z fajnym lokum będzie bida.... bo tu takich nie ma :polew: spoko loko,bedę spał w Ałdi albo hak założę i przyczepkije przyciągnę kemping
WIŚNIA Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 siakaś czerwona B5 trochu porobiona od zewnątrz chciała się ganiać od Nowej Wsi do Bydgoszczy po wydechu 1.8 "MARNE SZANSE" z Francuskiego ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ---------- jak tam wolisz podobno dużą chate masz także tego dogadamy się jakoś
Robertuss Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 siakaś czerwona B5 trochu porobiona od zewnątrz chciała się ganiać od Nowej Wsi do Bydgoszczy po wydechu 1.8 "MARNE SZANSE" z Francuskiego Jakaś "rolka" w csw?
WIŚNIA Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 siakaś czerwona B5 trochu porobiona od zewnątrz chciała się ganiać od Nowej Wsi do Bydgoszczy po wydechu 1.8 "MARNE SZANSE" z Francuskiego Jakaś "rolka" w csw? wiesz kiedy ja byłem w Csw? bo ja już nie pamiętam ale jestem za ---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- na spota przyjedz na zachemie w parku są ładne proste i asfalt mało uczęszczany jak stół gładki
Rekomendowane odpowiedzi