Arturoo Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 siakaś czerwona B5 trochu porobiona od zewnątrz chciała się ganiać od Nowej Wsi do Bydgoszczy po wydechu 1.8 "MARNE SZANSE" z Francuskiego ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ---------- jak tam wolisz podobno dużą chate masz także tego dogadamy się jakoś Jestem po rozmowach z moją Żonką......na jakiś czas puki Twoja sytuacja mieszkaniowa sie nie unormuje możemy Cię przygarnąć
WIŚNIA Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 siakaś czerwona B5 trochu porobiona od zewnątrz chciała się ganiać od Nowej Wsi do Bydgoszczy po wydechu 1.8 "MARNE SZANSE" z Francuskiego ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ---------- jak tam wolisz podobno dużą chate masz także tego dogadamy się jakoś Jestem po rozmowach z moją Żonką......na jakiś czas puki Twoja sytuacja mieszkaniowa sie nie unormuje możemy Cię przygarnąć :banan:to biore kota,psa,rybki młodą i teściową i jedziemy
Arturoo Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 z teściową nie przeginaj.......niech trochę sama zostanie ..........a przy okazji sobie mamusia od Was dychnie :grin:
jedrekx Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 100 lat! a tak w ogóle to on jeszcze żyje? bo od dawna się tu nie pokazuje
Newman Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 siemka po 6 latach rozstalem sie z moją audicą Było ciężko ale trzeba isc do przodu jak to mowią. Także etap szaleństwa V6 mam na jakiś czas za sobą aktualnie powożę żężotem 407sw 1.6 HDI lol także jest ciekawie Pozdro dla wszystkich - oczywiście będe tu nadal zaglądał
Newman Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 u mnie teraz sporo zmian... dzidzia bedzie w październiku wiec musze poogarniac remonty itd. ale jak bedzie okazja to pewnie ze wpadne kiedy jest nastepny spot?
jedrekx Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 jak się umówimy dawno niczego nie było.. trzeba by było ogarnąć.. może niedziela?
Newman Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 mam impre w sobote ale moze przezyje i dam rade przyjechac.
musti Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Siemanko Od soboty rano jestem na działce tak więc jędrek , bartek myślę że tym razem się zjawicie
bula87 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 ja też jestem za spotem może być nawet jutro albo pojutrze w niedziele mam nadzieję, że w końcu Lipno odwiedzę Kierownik 100 lat
Kierownik Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Jędrzej żyje żyje tylko zapiernicz mam w robocie .... ze nie mam czasu po siedzeniu nawet sie podrapac Dziekuje za życzenia
Rekomendowane odpowiedzi