Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kto ma w Świeciu srebrnego avanta na 19" z golfa V? z czarnym grillem i znaczkiem?

jakiś sąsiad Kempesa chyba o ile dobrze pamiętam, widziałem go dziś miałeś rację trochę jak wóz drabiniasty przez miasto leci tylko bez konia z przodu :wink:

:facepalm: może jak by zglebić i pokombinować z dystansem to by jakoś wyglądało bo jak na razie to masakra

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dokładnie, ale na tej 17" co miał wcześniej całkiem przyzwoicie wyglądał

Opublikowano
:bry: Manny Gratulacje :drinks:

ps. żeby nie było, że nic się nie dzieje to...

http://s22.postimg.org/5sbdjxust/20130706_143457.jpg

niby na feldze 17" na tym poziomie było 59 cm od krawędzi nadkola do ziemi u mnie teraz jest 69 i 71 :facepalm::polew:

a jednak jednak zapowiadany wcześniej gwincik :good:

Opublikowano
dokładnie, ale na tej 17" co miał wcześniej całkiem przyzwoicie wyglądał

może jeszcze to jakoś spasuje :wink:

Opublikowano

To mój wóz drabiniasty. A co polecacie? Jaki wzór? Do tych od golfa Vtki na tył miał być dystans + malowanie/odnowienie.

Opublikowano
a pozdrowię, pozdrowię. już się jej pochwaliłem Twoim modem :decayed:

---------- Post dopisany at 12:26 ---------- Poprzedni post napisany at 11:16 ----------

tak w ogóle to 100 lat heretic! :hi:

dzieki dzieki za pamięć

Opublikowano

ogolnie ładna tylko te koła jakoś nie leżą,ogólnie 19" trochę za duże jak na mój gust do b5 :wink:

Opublikowano
To mój wóz drabiniasty. A co polecacie? Jaki wzór? Do tych od golfa Vtki na tył miał być dystans + malowanie/odnowienie.

dziś się mijaliśmy przy Lotosie, akurat wyjeżdżałem :wink: ogólnie auto fajnie się prezentuje, ale te koła moim zdaniem trochę za głęboko są osadzone dystans jak najbardziej do tego no i do 19" już musi być suta gleba wtedy miażdży :slina: ale to tylko moje skromne zdanie :hi:

Opublikowano

dziś się mijaliśmy przy Lotosie, akurat wyjeżdżałem :wink: ogólnie auto fajnie się prezentuje, ale te koła moim zdaniem trochę za głęboko są osadzone dystans jak najbardziej do tego no i do 19" już musi być suta gleba wtedy miażdży :slina: ale to tylko moje skromne zdanie :hi:

A tak, kojarzę kojarzę, gwint jest, ale mało skręcony, dystans ma być tylko nie mogę się zdecydować ile mm. A jak myślisz jaki wzór i wielkość by pasowała? Te 17" były wąskie (7.5") i jeszcze bardziej schowane w nadkolu. Sam do końca nie byłem przekonany czy dobrze zrobiłem, że zmieniłem na te 19".

Opublikowano

o gustach się nie dyskutuje więc wybór wzoru jest w Twojej gestii, a jeśli chodzi o dystans myślę, że ET32 zupełnie wystarczy i będzie ogień byle nie przycierało :wink:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano

Natalia też Cię kazała pozdrowić :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

:facepalm:

---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ----------

Mann W940/25 chce ktoś za dobrego browarka bo zalega na regałach

Opublikowano

pany

czy ASO w Toruniu zostało zamknięte?

wie ktoś?

Opublikowano

Tomku, na pewno bydgoskie ASO działa bo byłem tam wczoraj :wink:

Opublikowano
:facepalm:

---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ----------

Mann W940/25 chce ktoś za dobrego browarka bo zalega na regałach

WIŚNIA zostaw mi ten filterek albo przy okazji podrzuć :kox: łyknę go :thumbup1: