bula87 Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Jestem nowy z kuj-pom mam take pytanie czy niema ktoś na sprzedaż haka. No i kiedy będzie następny spot. Pozdrawiam wszystkich szczęśliwych posiadaczy b6 jak z B5 podejdzie to się dogadamy
bula87 Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 joł bula widziany na osiedlu A4 a widziałeś jak się prezentowała na podjeździe? ja dziś w Toruniu na parkingu obok mnie spotkałem auto Damiana:wink:
dobis1 Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 joł bula widziany na osiedlu A4 a widziałeś jak się prezentowała na podjeździe? ja dziś w Toruniu na parkingu obok mnie spotkałem auto Damiana:wink: pewnie że widziałem....
troudyl Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 joł bula widziany na osiedlu A4 a widziałeś jak się prezentowała na podjeździe? ja dziś w Toruniu na parkingu obok mnie spotkałem auto Damiana:wink: nie przycierasz już o nic??
reid Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 auto Kuby namierzone wczoraj w Focusie To już wiem gdzie się "moja" podziewa jak jej nie ma. Generalnie jak sie moje auto wlecze lewym pasem lub nie przekracza prędkości dopuszczalnej o 20km/h> to nie ja prowadzę.
bula87 Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 joł bula widziany na osiedlu A4 a widziałeś jak się prezentowała na podjeździe? ja dziś w Toruniu na parkingu obok mnie spotkałem auto Damiana:wink: nie przycierasz już o nic?? nie jak na razie odpukać jest dobrze i nigdzie nie przycieram bardzo przyjemny mod dla oka i właściwości jezdnych
Robertuss Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 joł bula widziany na osiedlu A4 a widziałeś jak się prezentowała na podjeździe? ja dziś w Toruniu na parkingu obok mnie spotkałem auto Damiana:wink: nie przycierasz już o nic?? nie jak na razie odpukać jest dobrze i nigdzie nie przycieram bardzo przyjemny mod dla oka i właściwości jezdnych Muszę oblukać pytanie tylko gdzie:naughty:
Madox Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 Twoje auto też sie ładnie prezentuje na glebie i tych felach. Widziałem Cie ostatnio w Decznie w tygodniu pakowałeś sie do auta stojąc koło mnie (w zasadzie czekałem aż skończysz żeby wsiąść do siebie ) Jak odjeżdzałeś zczaiłem klubowe ramki i zastanawiałem sie czy Cie na forum widać. Teraz po zdjęciu w podpisie poznałem
WIŚNIA Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 joł bula widziany na osiedlu A4 a widziałeś jak się prezentowała na podjeździe? ja dziś w Toruniu na parkingu obok mnie spotkałem auto Damiana:wink: nie przycierasz już o nic?? nie jak na razie odpukać jest dobrze i nigdzie nie przycieram bardzo przyjemny mod dla oka i właściwości jezdnych koła zmień na mniejszy profil to zobaczysz jakie będą właściwości jezdne
silidario Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 "Podobno: można poznać JĄ w jedną minutę, docenić w jedną godzinę, pokochać w jeden dzień i próbować zapomnieć o Niej całe życie" rs4 b5 stance - YouTube
jedrekx Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 auto Kuby namierzone wczoraj w Focusie To już wiem gdzie się "moja" podziewa jak jej nie ma. Generalnie jak sie moje auto wlecze lewym pasem lub nie przekracza prędkości dopuszczalnej o 20km/h> to nie ja prowadzę. :grin:
Rekomendowane odpowiedzi