silidario Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Byłeś kiedyś na Śląsku na weselu ? dam to podobno dopiero jest masakra Wesele trwa tam tydzień możesz sobie wyobrazić to powiem Ci ze ostro ... nie chce nawet sobie wyobrażać glowa peka
Arturoo Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 i powiedzcie.....jak żyć ....jak żyć ???
przemciotorun Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 i jak po sobotnich wycsigach w bdg?
WIŚNIA Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 i jak po sobotnich wycsigach w bdg? mnie nie było,pojechałem na parapetówę wypiłem 5 kieliszków i po imprezie później żałowałem bo o 21 byłem w chacie a o 22 się zaczyna dopiero ściganko a po spożyciu nie wsiadam za kiere
silidario Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 i jak po sobotnich wycsigach w bdg? mnie nie było,pojechałem na parapetówę wypiłem 5 kieliszków i po imprezie później żałowałem bo o 21 byłem w chacie a o 22 się zaczyna dopiero ściganko a po spożyciu nie wsiadam za kiere yhym to powiem Ci że impreze miałes udana :PP dlatego się mnie pytałeś chciales ze mna jechac
WIŚNIA Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 i jak po sobotnich wycsigach w bdg? mnie nie było,pojechałem na parapetówę wypiłem 5 kieliszków i po imprezie później żałowałem bo o 21 byłem w chacie a o 22 się zaczyna dopiero ściganko a po spożyciu nie wsiadam za kiere yhym to powiem Ci że impreze miałes udana :PP dlatego się mnie pytałeś chciales ze mna jechac
silidario Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 no niestety bylem niedysponowany
Rekomendowane odpowiedzi