WIŚNIA Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 nienawidzę francuzów to jest nas dwóch co żeś naprawiał ?
Arturoo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 chlopaki potrzebuje pomocy zacina mi sie zamek w klapie od bagażnika i czesto nie chce sie otworzyc nie mam pojecia jaka jest tego przyczyna jakbyś nie napisała, ...................który zamek to telefon by Ci rozładowali umawiając się na pomoc w rozeznaniu tematu
wera :) Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 chlopaki potrzebuje pomocy zacina mi sie zamek w klapie od bagażnika i czesto nie chce sie otworzyc nie mam pojecia jaka jest tego przyczyna jakbyś nie napisała, ...................który zamek to telefon by Ci rozładowali umawiając się na pomoc w rozeznaniu tematu heheh dobre
wera :) Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 ale jeszcze trochę i go boschem potraktuje - moja cierpliwość ma granice
silidario Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 p*****lona pogoda:kwasny: przez rozkojarzenie dokładka do naprawy i przytarta felga Co odwaliłeś ??
Madox Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 nienawidzę francuzów to jest nas dwóch co żeś naprawiał ? a nawet trzech
bula87 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 nienawidzę francuzów ja mojego jak nawet zaczynałem lubić, to TIR we mnie cofnął Twój "serwis" już działa? Bo Osiołka do weterynarza muszę zaprowadzić
dobis1 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 nienawidzę francuzów to jest nas dwóch co żeś naprawiał ? berlingo uszczelka pod głowicą, po drodze urwana śruba głowicy (rozwiercanie 7 cm szpilki na aucie:shock3:), zacięte wtryski po uruchomieniu ---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ---------- nienawidzę francuzów ja mojego jak nawet zaczynałem lubić, to TIR we mnie cofnął Twój "serwis" już działa? Bo Osiołka do weterynarza muszę zaprowadzić bula dla niektórych jest zawsze czynny a co się dzieje??
wladi Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Siemano ekipa słowem silna:decayed:
barteksak Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 siemaneczko )) nie bylo mnie tu dlugooo ehhh praca/delegacja i taki oto ***j .... Zastanawialismy sie w sobote wlasnie gdzie sie podziales No właśnie....Bylem z wami duchem ^^ Fizycznie w Poznaniu klub Alfy sie zdeklarowal ze tez przyjedzie ))
Kempes_1985 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Witam Ktoś chętny na moje Audi? Oddam za 10,5 tyś, dokładasz 500 ( olej i kilka pierdołek) i jeździsz. Potrzebne kombi w dieslu.
bula87 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 nienawidzę francuzów to jest nas dwóch co żeś naprawiał ? berlingo uszczelka pod głowicą, po drodze urwana śruba głowicy (rozwiercanie 7 cm szpilki na aucie:shock3:), zacięte wtryski po uruchomieniu ---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ---------- nienawidzę francuzów ja mojego jak nawet zaczynałem lubić, to TIR we mnie cofnął Twój "serwis" już działa? Bo Osiołka do weterynarza muszę zaprowadzić bula dla niektórych jest zawsze czynny a co się dzieje?? no coś się tam dzieje muszę zdiagnozować co to dokładnie i pogadamy, ogólnie zaślepiłem EGR i już jedzie lepiej ale to nie jest jeszcze to
Rekomendowane odpowiedzi