Hugo Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Witam serdecznie i zapraszam do zakupu Kalendarzy klubowych 2010r .Wszystkie informacje znajdziecie w tym wątku ====> http://www.a4-klub.pl/smf/kalendarze_scienne_2010_najladniejsze_zdjecia_a4_zapisy-t111315.0.html .Pozdrawiam
felipe.avant Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2010 jest może ktoś chętny żeby połazić na sale gimnastyczną raz w tygodniu /piłeczka itp/??? jakiś grupowy zapis
Kierownik Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 kuszące dobry pomysl ... niedlugo ferie zimowe ... fajna sprawa aby sie rozerwac :gwizdanie: ja jestem za
przemciotorun Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Reniu juz za stary jest na latanie za pilka
majki77 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 o tym pisalem, teraz takim cudem jeżdżę nie katuję audiczki na bliźniakach + 497 kg na kipie obciążenia idzie po śniegu jak przecinak
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 piłeczka jak najbardziej!! tylko że przy moim systemie 3 zmianowym pracy ciężko będzie
majki77 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 to ruska produkcja?? ruska robione w polsce w lublinie :>
Kierownik Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ruska maszyna ... Jak to mawiali kiedys ... "Gniotsa nie łamiotsa :gwizdanie: " Reniu juz za stary jest na latanie za pilka Tak bywa ... nikogo los nie oszczędzi :>
majki77 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 jakiś spot to się szykuje jutro bo widzę że nikt się nie rwie, o duperelach każdy pisze :gwizdanie: czy jakiś problem wystąpił że miał być w Złej Wsi, czyżby koledzy z bydzi do tesco się przyzwyczaili a może koszty przejazdu pozdro [br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 22:07_________________________________________________ Ruska maszyna ... Jak to mawiali kiedys ... "Gniotsa nie łamiotsa :gwizdanie: " Reniu juz za stary jest na latanie za pilka Tak bywa ... nikogo los nie oszczędzi :> Jak reniu i ja graliśmy w piłkę panowie to... ...a nie bede głośno bo zwała będzie
felipe.avant Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2010 moja maszyna w warsztacie na paskach i poduszkach, ale przyznam że jakąś wódeczke można by kiedyś dziabnąć opić nowych klubowiczów
Kierownik Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 moja maszyna w warsztacie na paskach i poduszkach, ale przyznam że jakąś wódeczke można by kiedyś dziabnąć opić nowych klubowiczów prawie jak chrzciny ... :gwizdanie:
jedrekx Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Felipe powiem Ci, że pomysł całkiem dobry z tą piłeczką tylko znaleźć teraz salę to będzie problem. jak z chłopakami z mojego roku szukaliśmy sali to obdzwoniliśmy połowę bydgoskich szkół i znaleźliśmy jedynie w liceum dla dorosłych na Wiślanej, w sobotę od 19 do 21. a co do spotu to ja nie wiem jeszcze jak znowu zacznie padać to znów nie wyjadę z garażu :/
Petara Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ja tam z piłeczka odpadam własnie wrócilem z sali NA wiecej gry autentycznie brakuje czasu...A co do spota jutrzejszego to jak sprawa wyglada? Bo ja to z checią bym podskoczyl do Złej Wsi ale troche mi nie pasuje bo na 20 musze byc w Bdg takze troche lipa...Jakby bylo wczesniej to bym reflektował
nowekbdg Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 nowek jak najbardziej na tak bez roznicy gdzie... pileczka owszem dobry pomysl tylko zeby to wypalilo
majki77 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 to możemy pomyśleć o godz 18 ewentualnie :gwizdanie:
nowekbdg Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 majki pijem cos bo malo jest u nas wytrwalych hehe filip i bartek jescze co duzo pija :gwizdanie: a reszty niewiem bo na barce ich nie bylo...
Blondi89 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 ojj Wy jeszcze nie wiecie ila jaaa moge wypic
Rekomendowane odpowiedzi