dixon_ns Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ok zna ktoś tą firmę lub użytkownika allegro bo potrzebuję kupić od niego parę rzeczy na znaczną kwotę i nie chciałbym wtopić kasy... Informacje o użytkowniku phuheros - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Przedmioty użytkownika phuheros - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 asortyment jak z dziupli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAPi Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 mnie niestety nie będzie wypadł mi wyjazd do Niemiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 kto u nas ma niebieskie B6 w sedanie, 1.8T wersję USA? widziałem ostatnio w Fordonie z naklejką na klapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Jeszcze raz dzięki za życzenia może Blondi modzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 kto u nas ma niebieskie B6 w sedanie, 1.8T wersję USA? widziałem ostatnio w Fordonie z naklejką na klapie Ostatnio wpuszczałem to auto na Nakielskiej, kierowcy nie kojarzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom2327 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Witam. Znacie jakiś speców od Audi?? Okolice Bydgoszczy, Torunia. Mam trochę problemów, chce rozwiać wątpliwości i doradzić fachowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Jeszcze raz dzięki za życzenia może Blondi modzi Blondi widuję codziennie i to nie Jej samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Jeszcze raz dzięki za życzenia może Blondi modzi Blondi widuję codziennie i to nie Jej samochód ty to masz dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 przypominam o spocie 21.12.2013!! (SOBOTA) godz. 17 PARKING POD TESCO - BYDGOSZCZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 przypominam o spocie 21.12.2013!! (SOBOTA) godz. 17 PARKING POD TESCO - BYDGOSZCZ bede mam przepustke z domu do 18 wiec postaram sie byc nawet przed 17 bedzie jeszcze ktos?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz00 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Witam wszystkich! Piszę, ponieważ szukam pomocy osoby, która posiada wiedzę na temat Audi A6 C5 2.8 Quattro + automat. Otóż upatrzyłem sobie takie auto w Bydgoszczy i chciałbym je obejrzeć. Sam nie wiem zbyt wiele nt. tego modelu, wiec chciałbym aby ktoś (oczywiście nie za darmo) pomógł mi przy oględzinach. Planowany termin to sobota wieczór, bądź niedziela przed południe. Są to jedyne terminy kiedy mam możliwość i bardzo żałuję, ponieważ ciężko będzie o dostęp do jakiegoś kanału, stacji kontroli czy mechanika. No ale może z kimś ogarniętym udałoby się. Pozdrawiam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 ja podjade, mam nadzieje ze jako jest to ostatni spot w tym roku frekfencja bedzie dosc dobra, powysylam jeszcze jutro pare sms-ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 ja bede chyba ale firmowym bo czarnuch odpoczywa ile wysokości jest na wjeździe pod Tesco? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 co tu taka cisza?? bedzie ktoś poza Przemkiem i Wiśnią ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 ja będę na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 ja tez będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz00 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Ponawiam swoje wczorajsze zapytanie. Mam jeszcze jeden problem: czy w bydgoszczy znalazlby sie ktos, kto udestepnilby w niedziele kanal/podnosik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi