Robertuss Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 ja tam piaskowalem felgi i malowalem proszkowo alu i stal, ostatnio robilem tam sprezyny, elementy zawieszenia i jarzma.... calkiem fajnie to wyszlo A jak tam cenowo wygląda piaskowanie i proszek? felg juz nie pamietam ale za 4 sprezyny, 2 gorne mocowania amortyzatora do budy przod i 2 do tylu, jarzma, i jeszcze pare jakis pierdolek za piaskowanie i malowanie w roznych kolorach 150zl No to cena chyba spoko
ZAPi Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Witam potrzebuje plyte. Cd z mapami do rns d dx 2014 polska czechy kto ma takie cos u nas na forum
Arturoo Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 a Ty dospać nie możesz ? ja mogę ale moja mała jakoś tego nie rozumie
wladi Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 No oki myślałem że działa na większą skalę cienias haha
Artur82 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 to o ktorej w niedziele zbiorka na wyjazd do trn?
slaviozo Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Bry z rana nikt zuzla nie oglada;)? Ktos pytal o piaskowanie i proszkowe malowanie to polecam barwex zywiecka lisi ogon. kolory z palety ral za felge 17 cali 90 zl
szewczyk91 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ktoś wie co z jutrem, bo nic nie piszecie Ogólnie pogoda ma być do d...
jedrekx Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 eltom do mnie dzwonił, że panom na motoarenie "popsuł się system" i nasza rezerwacja została przeniesiona na godzinę 14..
szewczyk91 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 eltom do mnie dzwonił, że panom na motoarenie "popsuł się system" i nasza rezerwacja została przeniesiona na godzinę 14.. No to dobrze czyli wszystko aktualne
Rekomendowane odpowiedzi