jedrekx Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 VanEconomy edycja 2014 zaliczone średnie spalanie Sprinter 5,2l/100km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurban6 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 reid, macie CC na jazdę testową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 środa/czwartek gość przyjeżdża oglądać Q7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Jędruś, masz 5000 postów za sobą - Twoje zdrowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Nawet nie zwróciłem uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 5000:drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heretic Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Cześć Panowie, potrzebowałbym pomocy przy wymianie lewej poduszki silnika, tej od strony kierowcy (poduszka z czujnikiem), próbowałem w week u teścia ale nie bardzo wiedziałem gdzie silnik podlewarować, może byłby ktoś chętny z kanałem do pomocy, robotki pewnie na ok. 30-60 minut, najdłużej pewnie to zdjęcie i założenie osłony od dołu, jak ktoś już to robił to jest to dla niego kwadransik, bo ja się poddałem, godziny po 16-17. W razie kontaktu dajcie znać na maila, albo porządną wskazówkę (może z fotką) jak podnieść silnik do tej wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurban6 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Jedrek pomyslnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 VanEconomy edycja 2014 zaliczone średnie spalanie Sprinter 5,2l/100km też się chciałem zgłosić,ale wyjazd popsuł plany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Jedrek pomyslnosci dzięki, może kiedyś dobiję do 10 tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi