Maniu. Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wesołego jajka, oby zdrówko dopisało, coby można było dalej modzić fury
karpatka Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zdrowych wesołych mordeczki i bogatego zająca !
ŁukaszA4 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zdrowych wesołych mordeczki i bogatego zająca ! Jeszcze będzie niżej? Pany, wszystkiego najlepszego z okazji świąt wielkanocnych
karpatka Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Tył juz jest ale tragedia ... Jeszcze sprężyna trze o fele
frajdej89 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam panowie! Może ktoś pomoże? W czerwcu zamierzam odwiedzić Kujawsko - Pomorskie Poszukuję dobrej bazy noclegowej (najchętniej w trójkącie Toruń - Bydgoszcz - Inowrocław) Ewentualnie w okolicach Żnina, lub okolica Co do standardów, luksusów nie oczekuję, ale też żebym nie musiał walczyć pól nocy z jakimiś stworzeniami o sen Znacie może kogoś, kto prowadzi agroturystykę, lub możecie coś polecić? Pozdro!
WIŚNIA Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam panowie! Może ktoś pomoże? W czerwcu zamierzam odwiedzić Kujawsko - Pomorskie Poszukuję dobrej bazy noclegowej (najchętniej w trójkącie Toruń - Bydgoszcz - Inowrocław) Ewentualnie w okolicach Żnina, lub okolica Co do standardów, luksusów nie oczekuję, ale też żebym nie musiał walczyć pól nocy z jakimiś stworzeniami o sen Znacie może kogoś, kto prowadzi agroturystykę, lub możecie coś polecić? Pozdro! Znajdź w Bydgoszczy to do Ina i Torunia mniej więcej taka sama odległość nabazgrane z Tapatalka
karpatka Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Może jutro sobie coś zorganizujemy w bdg bo chyba wiekszosc jutro wolne ma
eltom Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 A właśnie miałem napisać że jutro wolny dzień jest
karpatka Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 No to kto za ? Ja chetnie No to kto za ? Ja chetnie
ivan1977 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zdecydujmy cos jestem w PL to tez sie pisze
eltom Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Jędrek zrozum, jak ktoś ma nieproszonych gości w Święta, to chce się ewakuować
Maniu. Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Też myślałem o jakimś spocie...a tu fura odstawia cyrki i chyba mi nie pisane z Wami się spotkać...wczoraj wymieniałem filtr powietrza i nagle nie ma iskry..
karpatka Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 No to robimy czy nie Właśnie święta to większość ma czas
Rekomendowane odpowiedzi