strobo Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 miyt bezzzzzzd rozkjicy majkji ja mgoe wyjechajc po ciebie doj nojwej wsikd no pronbem :hi:tod 18 wyrtrzehfxeje Mi tam bez różnicy mmajki,ja moge wyjechać po ciebie do nowej wsi no problem do 18 wytrzeźwieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ducze Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Nie wiem czy mnie pamiętacie bo rzadko zjeżdżałem na spociki, ale musze się wygadać.. moja niebieska a4 się spaliła, ja byłem w trasie i uzywała ją moja sister, gdzieś się zakopała i ogień chyba poszedł od sprzęgła?! spalił się tylko przód , ale to itak już po aucie,, jeszcze nie wiem co dalej,, mam nadzieje,że na wiosne powróce jakąś a4,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbd Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Hmm aż nie chce mi się wierzyć, że od sprzęgła.. może zapaliła się guma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felipe.avant Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 wow co mogło byc przyczyna?? napewno nie sprzegło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Shit... Ciekaw jestem przyczyny. Autko ubezpieczone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 mało prawdopoodbne ... predzej stawiałbym na zwarcie wywołane przez wilgoć "śnieg" . Współczuje , bo strata jest napewno duża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 No nie wesoło Dropsone... weźmiesz kompa? Mam inspekcje do skasowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Czyli na 18 dzisiaj? Marcin ja ciebie pamietam ... Przykro mi z powodu auta . Mam nadzieje ze jeszcze sie kiedys pojawisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Jak tam konkurs kto co wygral i kto funduje nagrody?? reniu tez mial wypite;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Strobo dobrze trafił Nie wiem czy będzie na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 to o 18 spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ducze Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 na 99 % powróce,, a4,, pozdro,, do zobaczyska// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 panowie spot MEGA! oby więcej takich! czekamy na fotki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Dziekuje wszystkim za spota Jedrzejowi i Grzeskowi za Transport No i Nowkek ... Dzięki za Piwko , mam nadzieje ze kiedys bedzie okazja kiedys sobie wypić razem czekamy za fotami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Musze przyznać że jak na pierwszy spot to dla mnie bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbd Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Spocik bardzo udany Do zobaczenia na kolejnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 SUPER SPOCIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Grzechu później jeszcze za Tobą jechałem (od piotra i pawła) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 nie widziałem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi