Marcintorun Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 ale szyby to wszystkie na czarną łącznie z przednimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 nie będzie tak zostaje tak jak jest teraz, dość mocno przyciemnione z tyłu - nie podobają mi się przednie - zresztą przednie są już trochę fabrycznie przyciemnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 ja bym dodał czarne fele z czerwonym rantem ale obojętnie co zrobisz to i tak zazdroszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 te felgi co są w VT będą założone na wiosnę 18 cali 8 cali szerokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 fajna, fajna - ale felg nie zmieniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 coś takiego TenzoR... piękna felga, ja bym wybrał jednolitą (czarną lub białą). Tu podobny felunek: a w ogóle mój numer jeden to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 fajna ta parówa przyznam ze ostatnio Avanty tez zaczęły mi sie podobać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 coś takiego TenzoR... piękna felga, ja bym wybrał jednolitą (czarną lub białą). Tu podobny felunek: a w ogóle mój numer jeden to: czerwony rant do znaczka s-line ładnie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 no ładne, ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 a ja bede miala taki zderzak jak przy tym niebieskim audi (na niby RS4 buheheh) lezy w piwnicy i czeka na pomalowanie bo z mojego zderzaka zaczal schodzic lakier i wylazil czerwony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 przy takim zderzaku to Twoja furka musi pójść w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 No i przydały by się do kompletu eSkowe progi i eSkowy zderzaczek na tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 wole nie dawac wiecej w dol i tak mam mocno skrecone zawieszenie heheh. Juz raz miska olejowa poszla pomimo oslony... a jak na wiosne przyjda alu to juz w ogole bym miala problem;) tez sie zastanawialam nad tymi progami i tylnym zderzakiem ale balam sie, ze troche przesadze... Ale jak mowicie ze bylo by to juz odkladam kase:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Zobacz sobie temat Kolegi Nosba , jak wyglada jego fura http://www.a4-klub.pl/smf/b5_agb_a4s4_zderzak_rs4_19_rs6_bixenon_gwint_hr_itp-t32012.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Zestaw eskowy nie jest przesadzony, po prostu bardziej agresywny bodykit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 mrauu no pocisk, kurde moja tez by tak mogla wygladac... pomarzyc zawsze mozna nie heheh no nic ja juz mykam spac bo jutro mam poprawe egz z maty, trzymajcie kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Reniu - The Photoshop Master Jak już studia zawalę to idę do Stolicy do akademii fotografii i też będę w PS-e wymiatał! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbd Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Hmm a ja się właśnie zastanawiam nad zrobieniem profesjonalnego kursu grafiki/dtp w Bydgoszczy... Skoro nawet tu są ludzie, którzy chcą się tego uczyć to chyba gra jest warta świeczki :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 nowek na nauczyciala!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi