Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spokojnie będzie więcej :>

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

fakt ... mało nas było ... ja sie zbytnio nie nastawiałem... i przyjechalem bo akurat bylem w okolicy

szkoda ze nie udało sie wykasować błedu bez vaga..

Opublikowano

Przynajmniej przy podłączeniu vaga sprawdzimy wszystko, zauwazyłem ostatnioi że nie pali mi się żarówka od silnika:( albo przepalona albo jej nie ma:(, więc dowiemy się w niedzielę.

Opublikowano

Witam. Panowie mam problem. Wymieniłem rozrząd w salonie VW i dopiero teraz zauważyłem taką rzecz. Bazowy kąt wtrysku mam ustawiony poprawnie czyli w okolicach 2-3 ATDC natomiast problem jest z kątem statycznym. ECU wymaga od pompy kąta na poziomie -4ATDC czyli całkiem z drugiej strony. Byłem tam gdzie mi wymieniano rozrząd ale jedyne co oni mogą zrobić to zregenerować pompę bo ustawić tego nie potrafią. Jeździłem też po innych mechanikach ale to patyraki, nawet nie chcieli ze mną gadać. Dzwoniłem do Serwisu w Toruniu ale tam za ustawienie wołają 800zł. Masakra. Może wśród Was jest jakiś łebski mechanik, który potrafi takie coś ustawić po nieabsurdalnej cenie? Mam zamiar wyjechać na Święta i zrobić trochę kilometrów ale boję się jechać z takim kątem. Pomocy Panowie. Pozdrawiam :hi: [br]Dopisany: 17 Grudzień 2008, 14:43_________________________________________________Albo może ktoś wie jak ustawić kąt statyczny na pompie?

Opublikowano

przegladales to? http://www.a4-klub.pl/smf/warsztat_zrob_to_sam/a4_b5_19_tdi_afn_ustawienie_kata_wtrysku-t10913.0.html[br]Dopisany: 18 Grudzień 2008, 17:46_________________________________________________tylko tyle ze to jest do 1,9

Opublikowano

Panowie.

Niestety muszę z przykrością powiadomić ze mnie teraz tez niestety nie będzie..

Niestety,w domu zatrzymują mnie sprawy rodzinne.... :wallbash: :wallbash: :witch::bla:

Pozdrawiam wszystkich...

Opublikowano

kurcze mi sie tez chyba nie uda wyrwać dziś ... przed świąteczna gorączka, ale miejmy nadzieje ze jeszcze w tym roku coś wyjdzie

Opublikowano

to teraz pisac kto bedzie 28.12

Opublikowano

no ja jutro przyjadę :>

Opublikowano

dropsone dasz sprawdzić logi?? , do zobaczenia jutro :good:

Opublikowano

ja zaraz jadę :>

Opublikowano

sorki ja zamulilem po swietach, felipe najwyzej umowimy sie za tydzien i sobie zrobisz logi

Opublikowano

pizgało konkretnie ale Ci co sie deklarowali to byli...

bylo tez dwoch nowych kolegów co bardzo nas cieszy... zapraszamy ponownie...

Opublikowano

gdzie tam zimno .... w audi bylo cieplo :gwizdanie:

Opublikowano

a gdzie zdjęcie serwisanta opon?? :wink4:

Opublikowano

no wlasnie :chytry: