Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To będę musiał tam przedzwonić :P

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Gość -makaveli-
Opublikowano

jade do Krakowskiego....170zł full zestaw i w 30 min to zalatwia a nie 4 godziny jak na Torunskiej[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 12:45_________________________________________________klima ogarnieta :kox:

Opublikowano

Co dokładnnie zrobili?

Gość -makaveli-
Opublikowano

filterek nowy,odgrzybili i nabili.gość dość dokładny bo nawet wyczaił(dojście fatalne,pół godziny głowił się jak tam dojść) że gdzieś tam kabelek przetarty jest od sprężarki i zrobił od razu.klima śmiga aż zimno :polew:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 17:39_________________________________________________teraz tylko łożyska i przeguby :naughty: wtedy bede mógł mówić że stan igła :polew:

Opublikowano

Nowek szykuj sie na Poznan :)

Nowek wczoraj ominelo Cie ważne zdanie na spocie-"jedziemy równo,spokojnie bez szaleństw" :cool1:

grzechu nawet o tym nie mysl :>

jak bedzie szalal to ja tam bede,a nowek wie czym grozi spotaknie zemną :naughty:

utemperuje pana w 3 sekundy :polew:

Gość -makaveli-
Opublikowano

o czym nie mam myśleć?? ja jestem ZWOLENNIKIEM WOLNEJ JAZDY (nie mylić z piz*owatą) :wink4:

Opublikowano

majki ja cie wyjaśnię bo polecę samolotem :polew:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 17:51_________________________________________________A co z koszulkami flaga i domem dziecka tematy uciekaja

Gość -makaveli-
Opublikowano

majki ja cie wyjaśnię bo polecę samolotem :polew:

i wtedy się obudzisz z ręką w nocniku :polew:

Opublikowano

Reniu i co ci nasz znajomy "magik" powiedział o twojej strzale ? Co było nie tak ?

Opublikowano
Reniu i co ci nasz znajomy "magik" powiedział o twojej strzale ? Co było nie tak ?

Powiedział tyle że w czwartek ją bierzemy :wallbash: Gościu ma nawał pracy, stąd to przesunięcie terminów, ale auto chyba się przetraszyło bo chodzi jak należy :kox:

Opublikowano

a mój tata jutro jedzie do Niemiec po opony :dance: :dance: :dance:

Gość -makaveli-
Opublikowano

Powiedział tyle że w czwartek ją bierzemy :wallbash: Gościu ma nawał pracy, stąd to przesunięcie terminów, ale auto chyba się przetraszyło bo chodzi jak należy :kox:

to weź moją od razu i wymień mi przeguby i łożyska....te pare złotych więcej nie zbawi Cie :polew:
Opublikowano

Dowcipas :kox: Gdybym miał za dużo siana to nie bujałbym się 14 letnim sreberkiem :cool1:

Gość -makaveli-
Opublikowano

Dowcipas :kox: Gdybym miał za dużo siana to nie bujałbym się 14 letnim sreberkiem :cool1:

to 14-letnie sreberko prezentuje się lepiej niż niektóre kilkulatki :gwizdanie:
Opublikowano

No dobra, zrehabilitowałeś się :polew::good:

Gość -makaveli-
Opublikowano

No dobra, zrehabilitowałeś się :polew::good:

to jak wymieniesz mi te przeguby i łożyska :decayed:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 12:00_________________________________________________

hehehe.. ale wazelina... :polew:

ciiiiiiiiiiiii :polew: