jedrekx Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 najlepszego Newman! [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 14:40_________________________________________________Reniu widzę, że letnie buciki już założone
Reniu Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Reniu widzę, że letnie buciki już założone Sie wie Wreszcie auto jakoś wygląda
Kierownik Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ee tam laczki , slyszalem ze kata juz nie masz
jedrekx Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 w A3 buciki też w tym tygodniu zmienię... tylko niech te opony przyjdą oby jutro :gwizdanie:
Reniu Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 i jak i jak ? Jak należy, auto dobrze chodzi, tubawkę na wolnych bardziej słychać, jest git
Kierownik Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 A co było nie tak z twoją ? co Jarek przy niej majstrował ?
majki77 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 reniu to ma chrakterek co wygląda na niespotykanie spokojnego czlowieka, a taki kat nie był mu potrzebny to normalnie go ,,wyciął" :> pozdrowionka dla wszystkich [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 15:06_________________________________________________ w A3 buciki też w tym tygodniu zmienię... tylko niech te opony przyjdą oby jutro :gwizdanie: mnie czeka w tym tygodniu wymiana łożyska przedniego koła trzeba ogarnąć niestety,przed poznaniem,gdzie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują ze pojadę
Reniu Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 A co było nie tak z twoją ? co Jarek przy niej majstrował ? To samo co we wszystkich paździochach ze zmienną geometrią łopatek w turbinie (wcześniej czy później)... zapiekają się kierownice i auto łapie notlauf. Wrzuć sobie w wyszukiwarkę "notlauf" to będziesz wszystko wiedział. reniu to ma chrakterek co wygląda na niespotykanie spokojnego czlowieka, a taki kat nie był mu potrzebny to normalnie go ,,wyciął" :> Redukcja masy
Madas Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Chłopaki za tydzień nasz wspólny spot .... żeby było Wam lepiej wracać i żeby miało ręce i nogi spota zrobiliśmy na 1500 .... znacznie lepsza godzina dla wszystkich ....
Artur82 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Chłopaki za tydzień nasz wspólny spot .... żeby było Wam lepiej wracać i żeby miało ręce i nogi spota zrobiliśmy na 1500 .... znacznie lepsza godzina dla wszystkich .... Wiec musimy sie umowic o 12:30 na ORLENIE
Madas Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Chłopaki za tydzień nasz wspólny spot .... żeby było Wam lepiej wracać i żeby miało ręce i nogi spota zrobiliśmy na 1500 .... znacznie lepsza godzina dla wszystkich .... Wiec musimy sie umowic o 12:30 na ORLENIE idealna godz na wyjazd ... ja śmigam do Bydgoszczy ok 2h jadąc bardzo spokojnie
Kierownik Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Chłopaki za tydzień nasz wspólny spot .... żeby było Wam lepiej wracać i żeby miało ręce i nogi spota zrobiliśmy na 1500 .... znacznie lepsza godzina dla wszystkich .... Wiec musimy sie umowic o 12:30 na ORLENIE idealna godz na wyjazd ... ja śmigam do Bydgoszczy ok 2h jadąc bardzo spokojnie I czemu jeszcze do nas na spota nie zawitałeś skoro bywasz w Bydgoszcz ?
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ludzie dużo jest pieprzenia z pompą wody bo mi padła??
Kierownik Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 o stary ... to przesrane ... cały rozrząd out
Madas Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Chłopaki za tydzień nasz wspólny spot .... żeby było Wam lepiej wracać i żeby miało ręce i nogi spota zrobiliśmy na 1500 .... znacznie lepsza godzina dla wszystkich .... Wiec musimy sie umowic o 12:30 na ORLENIE idealna godz na wyjazd ... ja śmigam do Bydgoszczy ok 2h jadąc bardzo spokojnie I czemu jeszcze do nas na spota nie zawitałeś skoro bywasz w Bydgoszcz ? bardziej bywałem ... teraz raz na rok może i to w tygodniu
nowekbdg Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 jakie szykuje atrakcje dla nas Poznań :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi