jedrekx Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 nigdy się nad tym nie zastanawiałem - ale jest to droższa metoda niż folia
Zuzk@ Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 http://www.technicolor.pl/szyby.html[br]Dopisany: 17 Maj 2010, 15:00_________________________________________________No fakt, droższa, ale możesz przyciemnić też przednie, poza tym, jak trochę poczytałam, to okazuje się, że szyba nie traci przepuszczalności światła poniżej 70 %. Od zewnątrz masz ciemne szyby, a od środka, tak jak byłyby w naturalnym kolorze. Poza tym mają jakieś tam właściwości fotochromatyczne, i takie tam inne bla, bla... Myślę, że przy kompleksowym przyciemnianiu można wyrwać jakiś rabacik...
rafi_a4 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 http://www.technicolor.pl/szyby.html zapytaj sie czy jak pojedziemy w dwa autka to bedzie znizka :gwizdanie:
jedrekx Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Od zewnątrz masz ciemne szyby, a od środka, tak jak byłyby w naturalnym kolorze to u siebie też tak mam bo powiedziałem, że chcę ciemną folię ale żebym coś w nocy widział ja nie widzę różnicy od środka. ale na pewno piecowo fajniejsze mogą być
Kierownik Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 czekajcie za mną Grzesiu , bryczka ładna ale to 125 koni : ( , przejechać sie zawsze można ( ale te 125koni ;( )
Reniu Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Na innej stronie znalazłem informację, że koszt przyciemnienia szyb w samochodach osobowych to wydatek 1000 - 1500 zł.
Zuzk@ Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Piecowe przyciemnianie wszystkich szyb w moim aucie 1300 zł, tyle tylko, że to koszt samych szyb. Trzeba dodać jeszcze wymontowanie i zamontowanie...[br]Dopisany: 17 Maj 2010, 15:15_________________________________________________Sama nie dam rady wymontować w jakieś dziurze pod Zieloną Górą... a koszt takiej usługi to dodatkowe kilkaset złotych... jakbyśmy pojechali w kilka aut to wspólnymi siłami zapłacilibyśmy tylko za przyciemnianie, a resztę zrobilibyśmy sami, heh...[br]Dopisany: 17 Maj 2010, 15:17_________________________________________________To kto jedzie???
Kierownik Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 oj , z szybami to nie jest wcale tak łatwo , trzeba mieć jednak odpowiedni sprzęt do tego , wystarczy ze zle spasuje ci ktoś szybe w uszczelce i mogą już być z tego problemy
Reniu Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Jak ktoś ma fundusze, to bardzo dobre rozwiązanie, estetyczniej i bez problemów z mundurowymi Przyciemnienie tylko samego tyłu trochę zalatuje mi corsą przedstawiciela
Zuzk@ Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 czy ktoś znalazł inną firmę wykonującą piecowe przyciemnianie szyb z atestem niż Technicolor??? Słuchajcie, skoro jest tylko jedna taka firma w Polsce, to może warto otworzyć zakład i zrobić konkurencję??? Niezły pomysł na biznes, co???
rafi_a4 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 moj brat tu przyciemniaj szyby i mysle jak by sie pojechalo w kilka autek to koszt wszystkich szybek wyniosl by ok 500zl http://www.folmar-bydgoszcz.pl/pliki/kontakt.html
jedrekx Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Przyciemnienie tylko samego tyłu trochę zalatuje mi corsą przedstawiciela Reniu szczerze mówiąc ja się nie czuję jak przedstawiciel w Corsie... mi się po prostu sam tył podoba i tyle.
Zuzk@ Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Rafi, ale to jest przyciemnianie folią, a nie piecowe...[br]Dopisany: 17 Maj 2010, 15:27_________________________________________________Patrzę na moje konto w banku i widzę same zera...szkoda, że nie ma nic przed nimi...
rafi_a4 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Rafi, ale to jest przyciemnianie folią, a nie piecowe... wiem ale duzo tansze :gwizdanie:
Zuzk@ Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 oj , z szybami to nie jest wcale tak łatwo , trzeba mieć jednak odpowiedni sprzęt do tego , wystarczy ze zle spasuje ci ktoś szybe w uszczelce i mogą już być z tego problemy No fakt, ale za pierwszym razem się nie uda, ale za drugim już tak.. w końcu jakoś się trzeba nauczyć. Jak samemu się nie spróbuje to się człowiek nie nauczy...
rafi_a4 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 i tak masz Zuza znajomosci w policji wiec przod tez mozesz sobie sciemnic bez konsekwencji a tak na powaznie to sa folie tak jak mowil Jedrzej ze z zewnatrz nic nie widac a od srodka jest dobra widocznosc. zawsze mozna podjechac i przylozy kilka probek do szyby zeby ocenic ktora najlepiej pasuje
jedrekx Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 jak coś to na następnym spocie wsiądziesz do mnie i przekonasz się, że wszystko widać
Kierownik Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 tu są zdjęcia Eclipsa z szybami przyciemnianymi piecowo http://chikenn.com/zdjecia/categories.php?cat_id=66
Reniu Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Przyciemnienie tylko samego tyłu trochę zalatuje mi corsą przedstawiciela Reniu szczerze mówiąc ja się nie czuję jak przedstawiciel w Corsie... mi się po prostu sam tył podoba i tyle. Oczywiście, że nie Nie bierz tego do siebie Każdy robi auto tak by jemu się podobało, prawda? Ja uznaję przyciemnienie wszystkich szyb lub pozostawienie ich w oryginale.
Rekomendowane odpowiedzi