Reniu Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Dziekuję Karolowi za zorganizowanie spota oraz dziękuję przybyłym za świetną atmosferę Zaraz będa fotki
karolusss Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Wzajemnie dzieki wszystkim za mile spotkanko Szkoda tylko ze tak krotko nastepnym razem trzeba zrobic z soboty na niedziele z odpowiednia iloscia %
jedrekx Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 nooo zazdroszczę Wam imprezki a teraz Wam coś powiem: FORZA INTER! GRANDE MILITO! robimy coś jutro czy raczej nie?
Gość -makaveli- Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 widzę że zabawa była przednia teraz to jest przednia zabawa!!!!!!!!!!!!!! Inter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rafi_a4 Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 nooo zazdroszczę Wam imprezki a teraz Wam coś powiem: FORZA INTER! GRANDE MILITO! robimy coś jutro czy raczej nie? ja jestem zawsze chętny pogoda dopisuje więc trzeba ją wykorzystać
gurban6 Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Dzień dobry Mam pytanko.Był ktoś może wczoraj w Myślęcinku na majówce?Wybieram się dziś z rodziną i jestem ciekaw czy warto.Drugie pytanko,czy tam są strzeżone parkingi(mam rejstracje na toruńskich numerach)wiadomo o co chodzi Nie powinno tak być ale niestety i w Bydgoszczy i w Toruniu są huligani.Pozdrawiam.
Kempes_1985 Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Ja byłem wczoraj przez chwilę ale deszcz mnie przepłoszył. Czy warto to zależy na co się nastawiasz ja chciałem zobaczyć ciężarówki i pod tym względem szału nie było. Poza tym jazdy konne, 20 m dalej stajnie pod namiotami i wiaterek zapaszek niesie. A tak poza tym to jak każdy " piknik rodzinny". Co do parkingów strzeżonych to zauważyłem tylko płatne niestrzeżone oraz darmowe przy działkach.
rafi_a4 Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 duzo osob jechalo bo pytali sie o droge jak bylem w pracy ale niestety nie wiem jak bylo. naklejka klubowa powinna zalatwic ci nietykalnosc
karolusss Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Dzień dobry Mam pytanko.Był ktoś może wczoraj w Myślęcinku na majówce?Wybieram się dziś z rodziną i jestem ciekaw czy warto.Drugie pytanko,czy tam są strzeżone parkingi(mam rejstracje na toruńskich numerach)wiadomo o co chodzi Nie powinno tak być ale niestety i w Bydgoszczy i w Toruniu są huligani.Pozdrawiam. Wjezdzajac do myslecinka masz parking platny, co prawda nie wiem na ile jest on strzezony ale podejrzewam ze tamtedy nie chodza raczej bandy bezmozgich gowniarzy A jesli chcesz faktycznie strzezony parking to jest jeszcze przed zawisza ale watpie zeby chcialo ci sie tyle dralowac z buta bo cala wycieczka pojdzie w leb Ps. Felipe albo Reniu po wczorajszym grillu zostal Wasz sloik z mlekiem Jesli jestescie przywiazani do niego emocjonalnie to w razie co go umylem i czeka na odbior :>
Nowak_zg Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 topor dzis do was przyleci na spota do torunia gdzie bedziecie ;> ? MotoArena czy Piotr i Pawel ?
Kierownik Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 topor dzis do was przyleci na spota do torunia gdzie bedziecie ;> ? MotoArena czy Piotr i Pawel ? Ogólnie to spot przypada za tydzien w Toruniu (bo co 2 tyg) , ale moze cos sie da zorganizować
Reniu Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Kurde chętnie bym oblookał lalkę Topora ale niestety dzisiaj odpadam Sprawy rodzinne. Ogólnie nie wiem czy coś jest planowane dzisiaj w Toruniu Może niech lokalna ekipa się zorganizuje... Ps. Felipe albo Reniu po wczorajszym grillu zostal Wasz sloik z mlekiem Jesli jestescie przywiazani do niego emocjonalnie to w razie co go umylem i czeka na odbior :> Hehe... nie łączy nas z tym słoikiem nic szczególnego więc możesz go wykorzystać w dowolny sposób :>
gurban6 Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Dzięki za odpowiedzi.Pojadę i sprawdzę.Troszkę strach o auto ale zobaczymy
jedrekx Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 ja dziś raczej jestem pod telefonem bo niedługo jadę z rodzinką do znajomych więc jak będzie jakaś decyzja odnośnie spota to podeślijcie mi godzinę i miejsce sms'em 660-665-983, z góry dzięki
rafi_a4 Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 to co organizujemy cos dzisiaj :gwizdanie: kto by byl chetny
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 to co organizujemy cos dzisiaj :gwizdanie: kto by byl chetny JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Kempes_1985 Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Jak tam poziom wody na Fordonie?? U mnie już ulica zamknięta
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 jak co to piszta sms-a, bo ja jade się poszwędać tu i tam :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Maj 2010, 15:08_________________________________________________ Jak tam poziom wody na Fordonie?? U mnie już ulica zamknięta Fordon w normie....chyba
Kierownik Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 w fordonie lajt wał mamy za***iście duży , boje sie bardziej o tych co mieszkają po drugiej stronie
Rekomendowane odpowiedzi