Reniu Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 a ktos startuje z bydzi Tak, będę o 13 czekał pod Łuczniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 a ktos startuje z bydzi Tak, będę o 13 czekał pod Łuczniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qoperek Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 reniu wybrałbym sie nawet moim nowym bolidem ale nie chce odpalić w pon idzie do mechaniora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felipe.avant Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 dropsone lampki bede zakładał u lakiernika bo baba przetarła mi cały boczek w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 dropsone lampki bede zakładał u lakiernika bo baba przetarła mi cały boczek w aucie oki ja zalatwilem sobie miejsce jeszcze tylko troche czasu musze wygospodarowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 koledzy w związku z zaistniałą pogoda szału nie będzie dzis na spocie w toruniu, nawet nie bedzie sie chcialo wyjsc stac i pogadac! potem to mozna gdzies jechac posiedziec ale nie widządz swoich autek, w bydzi chociaz podziemne parkingi mają może w bydgoszcy dzis spocik zrobimy???!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbinek Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 oki to do zobaczenia pod Łuczniczką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIK79 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 NAS DZISIAJ NIE BĘDZIE AMELKA WYMIOTUJE OD SAMEGO RANA ;( POZDRO DLA CAŁEJ EKIPY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbinek Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 pod łuczniczką Panowie. PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ducze Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 jak coś będzie za tydzień to się pisze,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 No pogoda dzisiaj była raczej hardcore'owa Skład skromny ale jak zawsze zacny Pstryknąłem kilka fotek, niestety telefonem bo cyfrak znowu się na mnie wypiął Jak koledzy droga powrotna do Torunia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qoperek Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 no i powrot... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Widze że prędkość przelotowa była oszałamiająca W tych warunkach to nie dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 http://www.youtube.com/watch?v=bhKP-O75Fjc niestety tylko telefon ijeszcze bateria padla.... ktos wie kto to? bo ja wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Hejka... sorka ale nie moglem dzisiaj dotrzeć Jestem troche kontuzjowany i nie moge sie za bardzo przemieszczac... napisalem do Remiego i majkiego Widze ze pare nowych aut było... czy mnie wzrok nie myli? p.s. brawa dla chlopaków z CT i okolic za determinacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 no koledzy fajne fotki, do torunia powrót byl spokojny a ja z dropsonem jeszcze wieczorem spotkalismy sie na parkingu reala gdzie troszke na sniegu szalalem, no newman spoko jest spocik skromny ale milo bylo znowu pogadac trzymaj sie i za 2 tygodnie meldujesz sie w toruniu!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 http://www.youtube.com/watch?v=bhKP-O75Fjc niestety tylko telefon ijeszcze bateria padla.... ktos wie kto to? bo ja wiem...Fajny placyk tam macie majki77 szkoda że nie 4 buty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 RENIU ZGADLES!!! TO MAJKI WYGRALE DARMOWE PRZEWÓZKI MOJĄ AUDICZKĄ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi