Gość -makaveli- Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 ja zrobiłem zakupy...talerzyki,sztućce,kubeczki....na grilla no i umyłem samochód inside & outside
jedrekx Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Grzechu umyłeś i znowu będzie padać a ja skończyłem angola robić... kurde 12 i 13 mam egzaminy na FCE
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Grzechu umyłeś i znowu będzie padać musiałem bo kupa na masce była a nie będe sobie przyjemności umycia całego auta odbierać...jak już coś robie to full zestaw[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 16:13_________________________________________________ kurde 12 i 13 mam egzaminy na FCE olej to, nauka nic Ci nie da ... my klubowicze damy Ci przyszłość
jedrekx Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 ja się nie mam zamiaru tego uczyć, bo angielski umiem dobrze - tylko papier zawsze się przyda
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 gdzie się podziali wszyscy spam-erzy??
manny90 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Wszyscy zajmują się dzisiaj swoimi Audi'czkami Dzień dziecka w końcu
rafi_a4 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Rafi dzięki bardzo :notworthy: nie ma za co
nowekbdg Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 http://www.karas.jaroslawiec.pl/ Ja śmigam jutro wieczorkiem tam jedzie ktoś?? ps. Moj pies nawet zdobył reputacje
gurban6 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Dopiero wróciłem.pieściłem maleństwo Posprzątane w środku,autko umyte i zatankowane na fuullll.Teraz można śmigać.W czwartek wyjazd do Bysi i do Nakła.[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 20:44_________________________________________________Nie wiem jak Wy,ale mnie to ruszyło : http://www.a4-klub.pl/smf/prosze_o_pomoc-t135216.0.html;topicseen ,może MY jako grupa Kuj-Pom może jakoś pomożemy?Chyba wypadało by jakoś wspierać się .Jestem tu bardzo krótko,ale nie patrzcie na to,chyba jakos trzeba pomóc koledze.
nowekbdg Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ramki sa jutro do 20 mozna odebrac jak ktos chce a jak nie to na spocie albo po niedzieli.Felipe ustrzelony na pomorskiej
jedrekx Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 ja niedawno wróciłem do domu.. jestem padnięty i mam cholernie ciężki tydzień.. na szczęście jutro już się skończy... ehh niedługo sesja ;(
majki77 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Jestem za Myślęcinkiem.Ostatnio tam byłem , cała moja rodzina była zadowolona.Nie wiem jak wyglada tam grilowanie na własna rękę.Normalnie kiełbasa kosztuje od 8 do 14 zł.Piwo 0,4 litra 4 zł.Wiem że nie chodzi o koszty.Skoro mamy Audi to i stać nas na kiełbaske i jedno piwko .(żartuję).Polegam na koleżanki i kolegów z Bysi.Pózniej my też z toronto pokażemy co jest u nas ,można jechać na Barbarkę lub może do Ciurusia(Kasztorek),ale muszę pogadać z Majkim spoko, koledzy z bydzi nas teraz ugoszczą ne pewno nie będziemy im dłużni pozdro dla wszystkich [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 22:29_________________________________________________Filip, skąd wiedziałeś że 6 lat w wulkanizacji pracowałem pozdro...
jedrekx Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 co Wy na to jakbym założył dokładkę przednią z Cupry?
d3b4 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 co Wy na to jakbym założył dokładkę przednią z Cupry? dobrze by bylo
Kierownik Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Blondi , ty chyba sie rozglądasz za niebieskim b6 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13112660
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 ramki założone mocowanie tych zatrzasków w ramkach iście zjebane palcem dotkne i wyskakują....za jasnego ogarne
Rekomendowane odpowiedzi