jedrekx Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 no można jeśli będzie taka pogoda jak dzisiaj tylko pytanie gdzie?
rafi_a4 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 rozmawialem z tomkiem i majkim i myslimy na pasie w koronowie albo na pieckach za brzozą
Kierownik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 A ja myślałem ze tam gdzie grzechu zaproponował - Borówno ... też bardzo fajna miejscówka
jedrekx Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 tylko tam w niedzielę może być w piz*u ludu na plaży.. (Borówno) Majki popraw zdjęcia bo nic nie widać :/
rafi_a4 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 dlatego jedrzeju zaproponawalem piecki albo koronowo ok ja zmykam sie kapac i spac bo jutro wstaje o 5:40 i na 14 godz do pracy
jedrekx Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 no ja się do Was dostosuję.. chociaż na Pieckach nigdy nie byłem i nie wiem jak tam trafić ale Koronowo jak najbardziej
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 do piecek troche daleko (przy takich cenach paliwa) żeby jechać kiełbache zjeść,koronowo może być...a co do borówna to sezonu jeszcze nie ma żeby było pełno ludu
Zuzk@ Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Wita was jeden ze spamerów naszego forum miłego dnia wszystkim!!!
Blondi89 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 do piecek troche daleko (przy takich cenach paliwa) żeby jechać kiełbache zjeść,koronowo może być...a co do borówna to sezonu jeszcze nie ma żeby było pełno ludu Jak ja bylam z tak miesiac temu, jak bylo cieplo, to niestety wszystkie plaze zajete byly, wszyscy na grillu. Założyli mi w końcu ten zderzak, ktory zamowilam... yyy w styczniu heheh Wczoraj wystawiłam na allegro, ale troche mi szkoda ją sprzedawac
karolusss Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Witam No pogoda dzisiaj jak ta lala, zaraz sie zabieram i ruszam na podboj bydzi :> Trzeba raz na ruski rok odwiedzic te przeklete galerie --------------------------------- Jeszcze na Osowej jest jakas awaria, energetyka sie wypiela i odciela prad no i mialem romantyczny prysznic przy swiecach....
musti Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Witam zapraszam do zakupu ręczników plażowo-klubowych http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html
jedrekx Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 miłego, pogodnego dnia życzę wszystkim
otles2 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Witam jestem nowy na tym forum wiec Siemka all
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 siema otles2 [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2010, 17:29_________________________________________________bydgoska siła rośnie
Rekomendowane odpowiedzi